Dviems žmonėms reikės:
1 vištienos krūtinėlės,
1 kiaušinio,
džiūvėsėlių (aš naudojau sumaltus Kellogs’us),
2 rutuliukų sviesto (dydį siūlau rinktis patiems),
žolelių, aš naudojau: raudonėlį, baziliką,
druskos, pipirų.
Kaip gaminti
* Kadangi neturėjau “muštuko”, vištienos krūtinėlę, perpjautą pusiau, vanojau kočėlo smailiuoju galu. Nesigavo super plona, bet ką padarysi.
* Sviestą pašildžiau rankose ir sumaišiau su žolelėmis. Suformavusi rutuliuką suvyniojau į vištieną.
Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Diagnozavus krūties vėžį, draugai surengė už širdies griebiančią staigmeną
- Ginekologė: yra naujas ginklas prieš senėjimą ir menopauzės simptomus
- Horoskopas kovo 13-20: situacija gerės sulig kiekviena diena
* Sumaliau "Kellogs" dribsnius - iki džiuvėsėlių. Kiaušinį išplakiau su druska ir pipirais.
* Suvyniotą vištieną mirkiau kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsiuose ir taip du kartus. Kepiau įkaitintame aliejuje.
* Patiekiau su salotomis (pomidorai, svogūnas, grietinė, druska, pipirai) ir bulvėmis - jas apviriau, suklojau skardoje, apibarsčiau įvairiausiais prieskoniais, apšlaksčiau aliejumi ir pakepinau orkaitėje (190 C) ~10 min.
* SKANAUS!