Maksimalus vitaminų bei maistingųjų medžiagų kiekis – Jūsų skoniui ir sveikatai

Žmogus iš prigimties linkęs eksperimentuoti: jam neužtenka nusiskinti obuolį ir jį suvalgyti. Jis nori iš obuolio išspausti sultis, paskui obuolį sutrinti su bananu. Po obuolio laukia apelsinas, po apelsino – kriaušė.

Jeigu ir jūs esate iš tų, kurie paprastame sodo vaisiuje ieško nepaprastų naujosios eros galimybių, tuomet sveikiname: gamtos galia ir technologinis progresas susitinka šveicariškoje virtuvės technikoje „Novis“.

Vaisius ir daržoves žmogus trynė, spaudė, minkė ir kitaip „naudojo“ nuo senų laikų. Senovės Peru gyventojai pirmąją išspaudė pasiflorą, senovės žydai – granatą ir figą, o senovės indai spaudė viską iš eilės: apelsiną, žaliąją citriną, mangą, vynuoges ir net burokėlius. Pirmasis elektrinis trintuvas buvo užpatentuotas JAV 1922 m., o jau 1940-aisiais per Šiaurės Ameriką nuvilnijo galinga glotnučių (smoothie) banga.

Reklamos užsakovas

Nepraėjus nė dešimtmečiui po pirmojo trintuvo, 1930 m. JAV pasirodė ir pirmoji sulčiaspaudė. Tiesa, pirmieji modeliai sukosi ne tik greitai, bet ir karštai. Karštyje žūdavo ir didžioji dalis vitaminų bei maistingųjų medžiagų, todėl sulčių spaudimo ekspertų laboratorijose toliau virė darbas, ieškant būdų išsaugoti tai, kas vertinga.

Šiandien ir trintuvas, ir sulčiaspaudė – jau beveik kiekvienos virtuvės dalis, o šių įrenginių kūrėjai konkuruoja tiek techninėmis savybėmis, tiek išsaugotais vitaminais. Šių prietaisų įvairovė rinkoje – turbūt ne mažesnė nei asortimentas vaisių ir daržovių skyriuje.

Pristatyti kompaniją „Novis“ smagu ne tik dėl šveicariškų inžinerinių sprendimų kokybės: būtent šveicarai pirmieji Europoje perėmė amerikietišką trintuvo technologiją, o pirmą šveicarišką trintuvą greitai papildė ir sesutė sulčiaspaudė. Ne veltui kaip tik Šveicarijoje imta garsiau kalbėti apie natūralių sulčių ir trintų kokteilių naudą žmogaus organizmui – taip populiarintos virtuvės inovacijos sparčiai atrado kelius į žmonių kasdienybę.

Į Lietuvą smulkiosios virtuvės technikos prekinis ženklas „Novis“ ateina lydimas šūkio „We love vitamins“ (angl. Mes mylime vitaminus). Kompanija, kurios prioritetas – natūralus ir sveikas gyvenimo būdas, savo produktų gamybai naudoja tik ilgaamžes medžiagas ir aplinkai draugiškas technologijas. Nuo gamybos iki pakavimo – visur remiamiasi siekiu palikti kuo mažesnį pėdsaką gamtoje: tai – žaliavos, tinkamos perdirbti; energiją taupantys varikliai; minimalios pakuotės; atsakinga logistika.

Reklamos užsakovas

Mūsų rinkai pristatomi trintuvas „Novis ProBlender“ ir sulčiaspaudė „Novis VitaJuicer“ patiks visiems, kas ieško funkcionalių, bet saugių, paprastai naudojamų, bet gražaus dizaino ir geriausią rezultatą garantuojančių virtuvės įrenginių. Kodėl geriausią? Todėl, kad „Novis“ įkūrėjas Wolfgang Steiner juos kūrė sau, neradęs rinkoje to, ko ieškojo. 25-erių metų patirtį smulkiosios virtuvės technikos industrijoje turėjęs W. Steiner tapo koncepcijos, inžinerijos ir rinkodaros vystytoju, o po ketverių metų pristatė daugiafunkcę sulčiaspaudę „Novis VitaJuicer“.

140 netobulų sulčiaspaudės prototipų – ir turime rezultatą: keturios funkcijos, dvigubas vitaminų kiekis, tylus veikimas, ilgaamžis metalinis korpusas. „VitaJuicer“ sulčiaspaudėje sujungtos geriausios lėtaeigių prietaisų, centrifugos tipo įrenginių ir citrusiniams vaisiams skirtų sulčiaspaudžių savybės. Skirtingi priedai leidžia kurti keturių rūšių vitaminų bombas: tai – citrusinių vaisių sultys, išskirtinio skonio ir tekstūros apelsinų glotnučiai, visavertės daržovių ir vaisių sultys bei įvairių skirtingų mišinių aksominiai tirštieji kokteiliai.

Pasaulinio lygio Šveicarijos Vitaminų Institute nepriklausomai atlikti tyrimai parodė, jog „VitaJuicer“ pelnytai taikosi tapti naujosios sulčiaspaudžių kartos lydere. Tyrimų išvados kalba už save: vidutiniškai 30 % daugiau vitaminų, 56 % daugiau folio rūgšties, 12 % daugiau sulčių tūrio ir 38 % mažiau prarastos vaisių masės. Visa tai – dėl preciziškai apskaičiuotų formų, optimalios galios ir kruopščiai sukonstruotų funkcinių priedų. Lengvas valdymas leidžia mėgautis procesu: keturios rankenėlės pozicijos – tai viskas, ką Jums reikia išmanyti. Sumani sulčiaspaudė pati pasirūpins greičiu, tinkamu konkrečiam vaisiaus ar daržovės minkštimui. Be to, ją ypač greitai išplausite: lengvai išardomos, iš žmogui saugių medžiagų pagamintos vidinės dalys gali būti plaunamos indaplovėje, tačiau neužtruksite ir plaudami virtuvės kriauklėje.

Reklamos užsakovas

„Novis ProBlender“ – už savo kolegę sulčiaspaudę kiek vėliau pasirodęs įrenginys, sulaukęs ne mažesnės sėkmės. Kurdamas šį prietaisą, W. Steiner prioritetais laikė saugumą ir aukštą funkcinę kokybę. Rezultatas pranoko planus: tiksliausios „Novis ProBlender“ trintuvo asociacijos – tai išraiškingesnis skonis, tobula tekstūra ir maksimalus vitaminų bei maistingųjų medžiagų kiekis. Šias ypatybes lemia ypatinga indų forma, tiksli geometrinė geležčių padėtis ir jų veikimo precizika – net 120 tūkst. pjūvių per minutę. Trintuvu galite maišyti, trinti ir malti. Pridedami trys indai – didesniam komfortui: didžiausias – šiltai šeimyninei sriubai, mažesnis – vaisiniams pusryčiams, mažiausias – gertuvė išsinešimui, kad vos suplaktą kokteilį galėtumėte gurkšnoti pakeliui į darbą. Beje, įdiegta atpažinimo sistema automatiškai parenka uždėtam indui tinkamą darbo režimą – kad nebereikėtų sukti galvos dėl smulkmenų. Integruotas saugų veikimą garantuojantis jutiklis apsaugos nuo neteisingo naudojimo: netiksliai sudėtas ar prastai uždengtas įrenginys paprasčiausiai neįsijungs. Daugiau jokių netikėtumų ir aptaškytų sienų!

Šveicariškas požiūris į sveikatą, technologijų vertę ir gyvenimo grožį – visiems, išsiruošusiems į kelionę po sulčių, glotnučių, trintų sriubų visatą!

Novis produkciją galite įsigyti „Technorama“ prekybos centruose ir jų elektroninėje parduotuvėje.

Užsakymo nr.: PT_77366025

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis