Lietiniai blynai su varške

Kaip niekada blynelių spalva gavosi rudeniškai auksinė. Lyg būtų nudažyta. Ir minkštutėliai.

Populiariausi straipsniai:
- 7 dienų kefyro dieta ir minus 5 kg
- V. Baublienė: apie ką mąsto vyrai?
- 3 pavasario stiliaus kryptys iš Italijos
- Garsenybių asmeninio trenerio patarimai, kaip nepriaugti svorio ir išlaikyti gražų kūną
- Marsas Dvyniuose. Kai flirtui neliksim abejingi
- Ar įmanoma pamilti svetimą vaiką?

Reikės:

tešlai: 2 kiaušinius, miltus, išrūgas, vanilinį cukrų, aliejų;
įdarui: varškę, bananus.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Mintis išsikepti lietinių gimė iš karto, kai pasigaminau šią varškytę. Sumaišome visus tešlai išvardintus ingridientus. Išrūgų, likusių nuo varškės, išpilti nereikėjo, viskas buvo sunaudota. Aliejų visuomet pilu į tešlą, kadangi taip daug paprasčiau ir nereikia vis įpylinėti į keptuvę.

* Iškepusius blynelius įdarome varškės ir bananų įdaru, kuris buvo visiškai nesausas. Patiekiau su grietine. Skanaus.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis