Lavašo suktinukai. 7 įdarai

Išvyniokite lavašą (ploną), sudėkite įdarą ir suvyniokite į ritinį. Palikite 30 minučių pastovėti. Supjaustykite norimo storio riekelėmis, sudėkite į lėkštę ir papuoškite žalumynais.

Įdarai:


1) Susmulkinti vieną pakuotę krabų lazdelių. Pridėti smulkiai pjaustytų petražolių ir krapų, smulkiai sukapoto česnako ir majonezo pagal skonį. Įdaras neturi būti skystas. Įdėti tarkuoto lydyto sūrio ir viską išmaišyti.


2) 200 g varškės sumaišyti su česnaku, smulkintais krapais. Įdėti majonezo ir išmaišyti.


3) Šakute sutrinti žuvies konservus (1 dėžutės). Įdėti 100 g tarkuoto sūrio, krapų ir majonezo.


4) Smulkiai supjaustyti 300 g silkės filė. Pridėti smulkiai pjaustyto česnako, krapų, smulkiai pjaustytus 2 virtus kiaušinius, 2 virtas ir tarkuotas morkas. Įdėti majonezo ir viską išmaišyti.


5) 200 g kumpio sutarkuoti stambia tarka, pridėti 100 g tarkuoto sūrio, česnako, krapų ir majonezo pagal skonį.


Shutterstock nuotr.


6) 3 raugintus agurkus sutarkuoti stambia tarka, smulkiai supjaustyti 300 g virtos vištienos, 1 papriką ir smulkiai pjaustytą 1 svogūną. Viską išmaišyti, pridėti 2 smulkiai pjaustytus pomidorus, majonezo ir išmaišyti. 7) 100 g tarkuoto sūrio sumaišyti su 200 g pakepinto mėsos faršo, smulkintu česanku, 1 konservuotų baltųjų pupelių indeliu, į smulkinta paprika, idėti majonezo ir išmaišyti.


7) Sutarkuoti 1 šviežią agurką ir 1 šviežią morką, supjaustyti 2 pomidorus, 2 virtus kiaušinius, susmulkinti česnaką, sutraiškyti graikiškų riešutų, susmulkinti petražolės, krapų, įdėti majonezo ir išmaišyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis