Lavašas su vištos krūtinėle ir riešutais

Jei tarp karštų patiekalų norisi užkąsti.
© Fotolia nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:

1 lavašo,
400 g virtos vištienos krūtinėlės;
druskos žiupsnelis;
pipirų pagal skonį;
50 g graikinių riešutų;
50 g kedro riešutų;
po žiupsnelį krapų ir petražolių;
100 g špinatų;
250 g majonezo.

Gaminimas:

* Vištos krūtinėlę išvirkite ir išvirtą vištieną suplėšykite nedideliais gabaliukais.

* Krapus ir petražoles nuplaukite irr smulkiai supjaustykite.

* Riešutus grūstuvu susmulkinkite.

* Sudėkite į indelį vištieną, riešutus, žalumynus bei majonezą ir viską išmaišykite.
Ta mase ištepkite lavašą. Ant viršaus užbarstykite špinatus.

* Susukite į vamzdelį, padekite į šaldytuvą ir palikite apie valandą kad lavašas "prisigertų" įdaro.
Išėmę supjaustykite griežinėliais.

Skanaus!

gileskromelis.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Saldainiai „Akmenuotas kelias“

Lengvai ir greitai pagaminami saldainiai.

Gurmaniškame vakarėlyje apsilankė retai viešumoje matomi atlikėjai Frankoniai (1)

Žinomi vilniečiai nepraleido unikalios galimybės susitikti su ypatinga viešnia iš Monako – verslininke, filantrope Nathalie Julien, remiančia meno, sporto bei labdaringus renginius.

Tiesiog burnoje tirpstantis varškės apkepas su razinomis

Esu išbandžius įvairiausių varškės apkepo receptų, kol eksperimentuodama galiausiai atradau tą patį pačiausią savo skoniui. Minkštas, purus - tiesiog tirpstantis burnoje.

Greita ir labai skanu – grikių kotletai

Prisiminiau labai seniai bekeptus grikių kotletus. O Jūs mėgstate grikius? Jei taip, – receptas žemiau.

Obuolių pyragas su razinomis ir migdolais

Turiu išsisaugojusi kelis dar nė karto nebandytus obuolių pyragų receptus.

Skanusis plokštainis „Magdė“ (5)

Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.

Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis

Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.

Kitokie traškūs bulviniai blynai (4)

Dviejų tarkių bulviniai blynai.

A. Užkalnis: koks yra pagrindinis gero restorano uždavinys (2)

Andrius Užkalnis išduoda, kodėl į vienus restoranus žmonės grįžta, o į kitus – ne.

Sūrio sriuba su pievagrybiais (1)

Tai išties viena skaniausių sriubų.