Kulinarinė pamoka - gaminame šaltibarščius (slaptas ingredientas)

Tai patiekalas, kuris turi begalę receptų. Kitaip sakant, kiekviena šeimininkė turi savo receptą. Išbandykite mūsų siūlomus, pasidalinkite savuoju.

Šių dienų skaitomiausi:
- Jei turėčiau terasą...
- 10 geriausių Kanų įvaizdžių: ko verta iš jų pasimokyti?
- Geriausias visų laikų pratimas norintiems atsikratyti antsvorio
- Horoskopas savaitei: laukia labai emocingas laikotarpis
- Naminis žemės riešutų sviestas - neįtikėtinai paprasta!

Reikia:

500 ml marinuotų burokėlių;
1 kg rūgpienio;
0,5 l mineralinio vandens „Vytautas“;
2 agurkų;
3 ridikėlių;
1-2 šaukštai citinos sulčių;
kapotų krapų, svogūnų laiškų;
druskos pipirų;
2 virti kiaušiniai.

Gaminame

* Agurkus nuplaukite (jeigu norite – nulupkite) ir supjaustykite.

* Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite. Krapus susmulkinti peiliu arba suplėšykite.

* Į dubenį arba puodą supilkite kefyrą, daržoves, vandenį (arba pieną), jeigu reikia – įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

* Sudėkite nuluptus ir susmulkintus kiaušinius. Užberkite krapus.

* Patiekti su karštomis bulvėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis