Krabų lazdelės tešloje

Paužkandžiaujam? Kiek primirštos krabų lazdelės, keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamai pasisėdėjimams su draugais.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Kodėl L. Brežnevas valgė šaltus kotletus? Kremliaus virėjų prisiminimai
- R. Vanagaitė: prie laisvų normalių vienišių eilutė stovi, o brandi moteriškė joje yra paskutinė
- Savaitės ikona. I. Stumbrienės atostogų garderobas: kiek maudymosi kostiumėlių ir suknelių ji turi?
- Alina Orlova: jaučiau, kad nesugebu susitvarkyti su tuo, kas vyksta
- Grožio dosjė. R. Martens: balta oda – pati gražiausia, nereikia skrudintis!
- Sparčiai populiarėjanti šiaurietiška dieta - ir kilogramų nelieka, ir sveikata stiprėja

Reikės:

300 g krabų lazdelių;
3 kiaušinių;
3 v.š. majonezo;
100 g miltų;
1 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
žiupsnelio šviežių krapų;
druskos;

padažui:

4 v.š. majonezo;
1 v.š. grietinės;
1 išspaustos skiltelės česnako.

Gaminame

* Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krabus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla gaunasi tiršta.

* Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekite su padažu.

Skanaus.

P.S. neskubėkite išpilti likusios tešlos, o iš jos blynelius iškepkite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis