Kopūstų salotos su pesto majonezu

Be galo skanios saltos ir idealiai tinkančios prie mėsos patiekalų. Išbandom!

4-6 porcijoms:

1 mažo arba 0,5 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto;
3 morkų;
žiupsnelio šviežių pjaustytų petražolių;
50 g kedrinių pinijų;
3 v.š. majonezo;
1,5 a.š. pesto padažo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Į didelį dubenį sudėkite plonai pjaustytą kopūstą, burokine tarka sutarkuotas morkas, petražoles, kedrines pinijas, majonezą, pesto padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

* Patiekite prie mėgstamo kepsnio.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis