Kokosiniai sausainiai – tiesiog tirpsta burnoje!

Gardžių kokosinių sausainių receptas.
© Shutterstock nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Ingredientai:

Kokoso drožlės – 250 g;
Kiaušiniai – 3 vnt.;
Cukrus – 120 g;
Miltai – 1 valgomasis šaukštas.

Gaminame

* Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su cukrumi.

* Baltymus išplakame iki standžių putų ir į juos, po truputį, maišant, pilame trynius su cukrumi, dedame kokoso drožles ir miltus.

* Į kepimo popieriumi išklotą skardą šaukšteliu dedame ir formuojame sausainius.

* Kokosiniai sausainiai kepami vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai paruduos (apie 15-20 minučių). Skanaus!

patarimupasaulis.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Sausas agurkų raugimo būdas - valgysite jau po 3 val.

Būna, kad šviežiai raugintų agurkėlių užsimanote šiandien. Bet vakar anei užvakar jų neparaugėte... Išeitis yra!

Traškūs senoviniai vafliai

Saulėtą vasaros rytą susigundykite praleisti virtuvėje: tyla ir ramybė, šviesioje virtuvėje ant grindų besivoliojanti saulė, šviežios kavos kvapas ir naminiai pusryčiai. Senoviniai pusryčiai. Tiesiog visas senoviškų vaflių kepimo ritualas.

Minkštos varškės spurgytės

Pasigaminkite gardžių varškės spurgyčių.

Be galo skani namuose sūdyta skumbrė su krapais ir kadagio uogomis

Pagaminti nesudėtinga, o skonis kaip restorane!

Vasariškas kalakutienos kepeninės receptas

Ši kepeninė tiesiog tirpsta burnoje kartu su sproginėjančiomis uogomis.

Bruknių pyragėliai su burnoje tirpstančia tešla

Labai gardūs pyragėliai, burnoje tirpstanti trapi tešla. Mmmm….

Minkštutis, purus, lengvai pagaminamas morkų pyragas

Dalinuosiu šauniu morkų pyrago receptu. Išbandytas ir įvertintas artimųjų jau ne vieną kartą.

Gardieji bulvių kroketai su varške ir sūriu

Tinka kaip patiekalas arba garnyras.