Kiaulienos nugarinės suktinukai su šonine ir šparaginėmis pupelėmis

Kiaulienos nugarinės mėsa idealiai tinka įvairiems suktinukams, kurių prigalvoti galima pačių įvairiausių. Čia vienas iš pasiūlymų Jūsų pietums ar vakarienei.

Šių dienų skaitomiausi:
- „Širdžių karalienės“ gimtadienio proga - sarkastiški jos pasisakymai apie rūmus ir jų gyventojus (FOTO)
- Palikę Norvegiją menininkai grįžo į vienkiemį ir velia veltinius
- Svaigsta galva: kodėl tai nutinka ir kaip gydyti?
- Ragana Mirela: kokiais burtais reikia pritraukti meilę, susirasti mylimąjį ir t.t.
- Silpnai paraugintų agurkų TOP 3

Reikės:

5 kiaulienos nugarinės kepsnių;
5 riekelių rūkytos kiaulienos šoninės;
15 vnt. geltonųjų šparaginių pupelių;
dž.čiobrelio, juodųjų pipirų;
aliejaus, gabalėlio sviesto;
5 medinių pagalėlių.

oditele.blogspot.com nuotr.
Kaip gaminti

* Į verdantį vandenį sudėkite šparagines pupeles ir pavirkite keletą minučių iki norimo minkštumo. Po to perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad vanduo nuvarvėtų.

* Plonai išmuškite kiaulienos kepsnelius ir iš abiejų pusių apibarstykite dž.čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Ant lentelės dėkite šoninės riekelę, po to kiaulieną ir po 3 vnt. šparaginių pupelių, susukite ir sutvirtinkite mediniu pagalėliu.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių apskrudinkite suktinukus. Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę bei kepkite apie 20-30min. arba kol iškeps. Skanaus!

oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis