Kepta vištienos gabaliukai garstyčių marinate

Nesudėtingas, bet labai skanus marinatas, o vištiena bus pikantiško skonio.
© Fotolia

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:

2 vištienos ketvirčių;
2 v.š. dijona garstyčių;
2 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
1 v.š. medaus;
2 v.š aliejaus;
2 skiltelių česnako;
1 čili pipiro;
druskos,juodųjų pipirų.

Gaminame

1. Išspauskite česnaką, supjaustykite griežinėliais čili pipirą, sudėkite garstyčias, medų, aliejų, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

2. Vištieną sudėkite į krepšelį, supilkite marinatą, paskirstykite tolygiai ir palikite marinuotis keletą valandų arba geriausiai per naktį.

3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40min., arba kol vištiena iškeps ir gražiai apskrus.

Skanaus.

oditele.blogspot.com
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Trapūs lietuviški riestainiai

Trapios tešlos riestainis, pabarstytas cukrumi.

Restorano šefas įkvėpimo ieško ir prosenelės, kuri vadovavo žurnalui „Moteris“, užrašuose

Kuo unikalūs Baltijos regiono skoniai? Virtuvės šefas Andrius Kubilius, neseniai pradėjęs diriguoti vieno sostinės restorano komandai, pastaruosius mėnesius leido ieškodamas atsakymo į šį klausimą.

Be duonos negyvenanti Beata Nicholson siūlo 3 jos mėgstamiausius receptus (1)

Nors kadaise Beata Nicholson ir bandė iš savo mitybos raciono išbraukti duoną, kulinarė netruko suprasti, kad sprendimas atsisakyti vienos ar kitos grupės maisto produktų jai nei tinka, nei patinka, o galų gale, jo ir nebūta teisingo.

Blynai su obuoliais ir šokoladu

Jau senokai bemėginau naujų blynų receptų, vis kepdavau išmėgintus ir pamėgtus. Niekas įdomaus neužkliūdavo už akių. Iki į rankas paėmiau mažą šokoladinių receptų knygelę. Sudomino amerikietiško stiliaus blynai su šokoladu, plius tarkuotu obuoliu. Kiek baiminausi, jog bus per sausi, tačiau blynai puikūs, labai skanūs.

Skaniausio šeimos kugelio receptas

Sako nebevartotinas toks šio patiekalo pavadinimas. Siūlo vadinti tarkainiu. Na, nežinau kaip jums, bet man šis pavadinimas neprilipo, o kadangi asmeninėje erdvėje dar galime rašyti ką beužsigeidžią, tebūnie tai klasikinis pavadinimas. Nes ir receptas, kurį aprašysiu, yra labiau klasikinis, nei modernus.

Gardieji Kijevo kotletai

Skanių nekasdieniškų kotletų receptas.

Baltojo šokolado putėsiai su damų piršteliais

Su charizmatiškaisiais virtuvės virtuozais Ali Gadžijevu ir Gian Luca Demarco pasigaminkite vasariškų, Viduržemio jūros dvasia alsuojančių patiekalų.

Morkų pyragas su sūrio glaistu

Dalinuosiu šauniu morkų pyrago receptu. Išbandytas ir įvertintas artimųjų jau ne vieną kartą. Minkštutis, purus, lengvai pagaminamas.

Gaivios smidrų salotos

Gaivios ir lengvos salotos nebijantiems eksperimentuoti. Jos puikiai įsitaisys prie bet kurio mėsos patiekalo.

Minkštas ir purus varškės apkepas su razinomis

Esu išbandžius įvairiausių varškės apkepo receptų, kol eksperimentuodama galiausiai atradau tą patį pačiausią savo skoniui. Minkštas, purus - tiesiog tirpstantis burnoje.