Kepta vištiena garstyčių marinate

Nesudėtingas, bet labai skanus marinatas, o vištiena bus pikantiško skonio.
© Fotolia

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:

2 vištienos ketvirčių;
2 v.š. dijona garstyčių;
2 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
1 v.š. medaus;
2 v.š aliejaus;
2 skiltelių česnako;
1 čili pipiro;
druskos,juodųjų pipirų.

Gaminame

1. Išspauskite česnaką, supjaustykite griežinėliais čili pipirą, sudėkite garstyčias, medų, aliejų, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

2. Vištieną sudėkite į krepšelį, supilkite marinatą, paskirstykite tolygiai ir palikite marinuotis keletą valandų arba geriausiai per naktį.

3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40min., arba kol vištiena iškeps ir gražiai apskrus.

Skanaus.

oditele.blogspot.com
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Saldainiai „Akmenuotas kelias“

Lengvai ir greitai pagaminami saldainiai.

Gurmaniškame vakarėlyje apsilankė retai viešumoje matomi atlikėjai Frankoniai (1)

Žinomi vilniečiai nepraleido unikalios galimybės susitikti su ypatinga viešnia iš Monako – verslininke, filantrope Nathalie Julien, remiančia meno, sporto bei labdaringus renginius.

Žemaičių blynai

Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad masė kepant subyrės.

Trapieji žagarėliai

Žagarėliai gavosi trapūs ir tirpstantys burnoje. Tešla labai lengvai minkėsi ir kočiojosi, nelipo prie rankų. Tikriausiai gerai atitaikiau produktų proporcijas.

Tiesiog burnoje tirpstantis varškės apkepas su razinomis

Esu išbandžius įvairiausių varškės apkepo receptų, kol eksperimentuodama galiausiai atradau tą patį pačiausią savo skoniui. Minkštas, purus - tiesiog tirpstantis burnoje.

Greita ir labai skanu – grikių kotletai

Prisiminiau labai seniai bekeptus grikių kotletus. O Jūs mėgstate grikius? Jei taip, – receptas žemiau.

Obuolių pyragas su razinomis ir migdolais

Turiu išsisaugojusi kelis dar nė karto nebandytus obuolių pyragų receptus.

Skanusis plokštainis „Magdė“ (5)

Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.

Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis

Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.

Kitokie traškūs bulviniai blynai (4)

Dviejų tarkių bulviniai blynai.