Šių dienų skaitomiausi:
- Iš depresijos liūno - į sėkmingą moteriškų krepšių verslą
- Ginekologė: intymi priežiūra vasarą - ką reikia žinoti
- Renkuosi meilužės vaidmenį
- L. Rimkevičienė: augindama vaikus atsisakiau ne tik viešojo gyvenimo
- 10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris
- Grybų ir makaronų užkepėlė
2 puodelių miltų (puodelis - 236ml);
1/2 puodelio cukraus;
2 kiaušinių;
1 puodelio raugintų pasukų;
1/4 puodelio aliejaus;
1/2a.š. vanilės pastos;
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių;
1 puodelio mėlynių.
Trupiniams:
1/2 puodelio miltų;
1/4 puodelio cukraus;
1/4 puodelio sviesto.
* Kiaušinius, pasukas, aliejų, cukrų ir vanilę paplakame rankiniu plakikliu, arba šakute. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, maišome, kol neliks jokių gumuliukų. Atsargiai įmaišome uogas. Tešlą paskirstome į kepimo formeles.
* Trupiniams skirtus miltus, cukrų ir sviestą sudedame į vieną dubenėlį ir viską pirštais sutriname iki smulkių trupinukų. Apibarstome kiekvieną, paruoštą kepti keksiuką.
* Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, kepame apie pusvalandį.