Karšti sumuštiniai su tunu

Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais savaitgalio pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę.

Reikės:

9 batono riekelių;
110 g tuno su aliejumi;
150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
2 marinuotų agurkų;
2-3 a.š. majonezo;
žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų;
maltų juodųjų pipirų.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Nuo tuno nupilkite aliejų.

* Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

* Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio.
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.

Skanaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis