Įdarytos paprikos - prancūziškai

Labai paprastas ir greitas patiekalas. Man šiek tiek trūko kokio nors padažo, tad pasidariau jį iš majonezo ir pomidorų padažo.

6 paprikų puselės

Reikės:

3 vidutinio dydžio paprikų,
400 g faršo,
1 didelis svogūno,
50 g fermentinio sūrio,
3-4 v.š. džiūvėsėlių,
sviesto,
žalumynų (pertažolių, krapų arba kt.),
druskos, pipirų, prieskonių mėsai.

Kaip gaminti

* Paprikas perpjauname pusiau, išskobiame sėklalizdžius.

* Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname (nors tai nėra būtina, galima į mėsą jį dėti ir žalią), dedame į faršą. Tai pat sudedame smulkints žalumynus, beriame druskos, pipirų, prieskonių.

* Prikemšame paprikų puseles faršu. Ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu, ant sūrio - džiūvėsėlių ir galiausiai ant kiekvienos puselės uždedame po gabaliuką sviesto.

* Kepame 190 C orkaitėje apie 40 min. Patiekiame su bulvėmis arba ryžiais. Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

***
Atsakykite į klausimus, ir vienam jūsų (išrinktam burtų keliu) padovanosime pusmečio žurnalo „Moteris“ prenumeratą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis