Grybų ir makaronų užkepėlė

Tokio tipo patiekalai gimsta grįžus iš darbo, kai nesu nusiteikusi ilgai stovėt prie puodų, kai norisi išsitiesti ant sofos ir tiesiog ilsėtis. Tuomet atsidarau šaldytuvą, „nuskenuoju“ jo turinį ir...

Šių dienų populiariausi:
- L. Rimkevičienė: augindama vaikus atsisakiau ne tik viešojo gyvenimo
- 10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris
- Pas mus yra priimta: vyras – menininkas, moteris – mūza, kuri vaikšto su šluostele iš paskos (FOTO)
- Palikę Norvegiją menininkai grįžo į vienkiemį ir velia veltinius
- Grikiai su daržovėmis - salotos ne tik lieknėjančioms

Reikės:

200g spiralinių makaronų;
3 riekeles rūkytos šoninės;
porų,
pievagrybių,
grietinėlės,
fermentinio sūrio;
juodųjų pipirų.

oditele.blogspot.com nuotr.
Kaip gaminti

* Pirmiausia išverdame makaronus. Keptuvėje pačirškiname gabaliukais supjaustytą šoninę. Kai ji apkepa, sudedame porus, pievagrybius. Dar šiek tiek pakepame ir pabaigoje pagardiname viską juodaisiais pipirais bei supilame grietinėlę.

* Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Dedame sluoksnį makaronų, tada - šoninės ir grybų įdarą ir vėl makaronus. Ant viršaus užbarstome tarkuotą fermentinį sūrį ir pašauname į orkaitę, kol sūris išsilydys.

* Paprasta kaip dukart du.Skanaus!

oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis