Šių dienų skaitomiausi:
- Trys klaidingos nuomonės apie vyrų seksualumą
- Vyrų aktus fotografuojantis menininkas tam tikrų klausimų nemėgsta
- Moteris, netekusi kojų, čiuožia snieglente ir šoka (FOTO)
- Moterys, kurias į istoriją įrašė jų krūtys (FOTO)
- Dieta, padėsianti atsikratyti iki 10 kg per savaitę
- Orkaitėje keptas omletas
Todėl siūlau ir jums išmėginti, kai nesugalvosit, ko norėtumėt užkąsti. Daržoves galima keisti priklausomai nuo spintelių ar šaldytuvo turinio, bet morkas ir vyšninius pomidoriukus (vyšniniai juodieji – iš viso nerealu) rekomenduoju primygtinai. Pažadu: neatsivalgysit.
Šiandien sunaudojau:
100 gramų grikių;
1 didelį svogūną;
1 didelę morką;
8 mažus pievagrybius;
saują juodųjų vyšninių pomidoriukų;
aliejaus kepti;
prieskonių: druskos, maltų juodųjų pipirų, džiovintų krapų ir petražolių.
Kaip gaminti
Procesas paprastesnis nei 2×2:
* Grikius verdam pasūdytam vandeny.
* Kol jie verda, supjaustom svogūną ir pievagrybius, stambiai sutarkuojam morką. Dedam į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir pakepinam. Jei yra noro, pabarstom pipirais, krapais ir petražolėm.
* Išvirusius grikius sumaišom su keptuvės turiniu, įpjaustom pomidoriukų, ir viskas. Skanaus!