Dietinis obuolių pyragas

 (8)
Greitai pagaminamas, nekaloringas ir kvapnus skanėstas.
Dietinis obuolių pyragas
© Shutterstock nuotr.

Taip pat skaitykite:
- Ant stalo - netikras zuikis
- Skanūs ir lengvai pagaminami avižiniai sausainiai
- Ant žarijų keptas česnakinis viščiukas

Reikės:
½ stiklinės miltų
½ stiklinės avižinių dribsnių
1 kiaušinio
2 kiaušinio baltymų
3 arb. šaukšteliai medaus
1 stiklinė kefyro
šaukštelis kepimo miltelių
6 obuoliai

Kaip gaminti:
* Miltus sumaišyti su dribsniais, medumi, kiaušiniu, išplaktais baltymais, įpilti kefyro – turi gauti blynų tešlos konsistenciją.
* Leiskite tešlai truputį pastovėti – kad dribsniai išbrinktų. Tada įmaišykite kepimo miltelius, jei norite dar įberkite truputį cinamono miltelių.
* Kepimo formoje išdėliokite skiltelėmis supjaustytus obuolius ir užpilkite juos tešla. Kepkite 30 minučių.

moteris.lt
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Virtuvė

Lazanijos suktinukai su faršu ir rikotos sūriu

Kepti lazaniją ruošiausi labai ilgai. Atrodė, kad tradiciškai paruošta yra be galo riebi, makaronai suvirę ir pan. Todėl padariau suktinukus ir rezultatu patenkinta likau.

Pyragas su cukinija

Jei nežinot kur panaudoti dar vieną cukiniją, kodėl neišsikepus skanaus pyrago prie kavos? Minkštučio, su traškia trupinių plutele ir citrininiu glaistu.

Julijos virtuvė. Persikų-migdolų pyragas (2)

Yra pyragai, kuriuos kepi pirmą bei paskutinį kartą gyvenime ir net neprisimeni koks buvo jų skonis, ir yra PYRAGAI, kurie, sakytum, atrodo nekaltai, tačiau yra tokio pasakiško skonio, jog imi gailėtis kvietęs svečių vakarienei.

Virtinukai su sūriu (2)

Kelionės įspūdžiai iš Italijos ir atsivežtas pesto indelis – manau, kad šie du faktoriai leido man sumanyti pagaminti virtinukus su kiek kitokiu įdaru.

Kepta vištiena garstyčių marinate (1)

Nesudėtingas marinatas, bet labai skanus, ir vištiena bus pikantiško skonio.

Du vasariški dešrainių receptai

Paprastai dešrainiai Lietuvoje vertinami kaip greitas maistas, tačiau iš kokybiškų produktų pagamintas vadinamasis „hot-dogas“, pasak maisto specialistų – puikus ir kartu žaismingas patiekalas.

Varškės pyragas su uogomis

Puikiai kvepiantis ir nuostabaus skonio pyragas, ypač tinkamas su geru ispanišku vynu!

Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai

Šis marinatas pagal receptą buvo naudojamas cukinijoms, bet tinka ir agurkams bei kitoms daržovėms – agurkai bus saldžiarūgščiai.

Aviečių ir raudonųjų serbentų džemas

Ko gero, mano mėgiamiausia, ypatingo skonio uogienė.

Marinuotų agurkų mišrainė (1)

Saldžiarūgštė mišrainė, puikiai tinkanti prie mėsos.

Traškios bulvytės, keptos orkaitėje (1)

Tikras gėris bulvių mėgėjams - labai skanu. Šiek tiek reikės kantrybės, kol visas jas supjaustysite ir sulauksite, kada iškeps, bet skonis atpirks visą triūsą.

Braškių ir bananų džemas (1)

Nepaprasto skonio - labai rekomenduoju.

Medutis su varške

Šį kartą gaminau šiek tiek neįprastą Medutį. Visi varškės kepinių mylėtojai mane supras. Torte vis dar jaučiasi ir medaus, ir citrinos skonis, todėl pavadinimo pakeisti būtinybės nėra, atrodo gana tradiciškai, taip?

Kepti varškėtukai (1)

Minkštučiai viduje ir traškūs išorėje. Jei vėl norėčiau patiekti saldžiai - džiūvesėliuose nevoliočiau, norėčiau įprasto varianto, o su sūriu padažu šie traškūs varškėčiai yra kažkas nuostabaus!

Sausas agurkų raugimo būdas - valgysite jau po 3 val. (10)

Būna, kad šviežiai raugintų agurkėlių užsimanote šiandien. Bet vakar anei užvakar jų neparaugėte... Išeitis yra!
Št rgp. 01d.
11°...19°
Sk rgp. 02d.
9°...23°
Pr rgp. 03d.
14°...26°
An rgp. 04d.
11°...24°
Tr rgp. 05d.
12°...25°