Populiariausi straipsniai:
- Nutukimo priežastys. Arba kaip ji atsikratė 80 kilogramų
- Svarbiausi sezono pirkiniai pagal dizainerę E. Žiemytę
- Tarp įtakingiausių maisto kritikos tinklaraštininkų - ir lietuvė
- Kaip išsaugoti santykius per atstumą? Komentuoja psichologė
- Varškės spurgos
Reikia:
5 litrų nuluptų, kubeliais supjaustytų cukinijų;
500 g cukraus;
1 nubraukto v.š. citrinos rūgšties;
500 ml ananasų sulčių (100% arba 80%).
Kaip gaminti
* Cukinijas užpilkite cukrumi ir palikite per naktį.
* Tuomet supilkite ananasų sultis, suberkite citrinos rūgštį ir išmaišykite. Kaitinkite keletą minučių, vis pamaišant, tiek, kad gabalėliai liktų tvirti.
* Supilkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite dezinfekuotais dangteliais. Palaukite kol atvės ir laikykite vėsioje patalpoje.
Skanaus.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!