Cukinijų ananasai

Cukinijų gabalėliai iš tiesų primena ananasus. Taip paruoštus galėsite dėti į salotas, ant picos ar tiesiog "pasigriebti", kai norėsis ko nors skanaus čia ir dabar. O sumaišę sirupą su vandeniu, gausite gaivų gėrimą.

Populiariausi straipsniai:
- Nutukimo priežastys. Arba kaip ji atsikratė 80 kilogramų
- Svarbiausi sezono pirkiniai pagal dizainerę E. Žiemytę
- Tarp įtakingiausių maisto kritikos tinklaraštininkų - ir lietuvė
- Kaip išsaugoti santykius per atstumą? Komentuoja psichologė
- Varškės spurgos

Reikia:

5 litrų nuluptų, kubeliais supjaustytų cukinijų;
500 g cukraus;
1 nubraukto v.š. citrinos rūgšties;
500 ml ananasų sulčių (100% arba 80%).

oditele.blogspot.com nuotr.

Kaip gaminti

* Cukinijas užpilkite cukrumi ir palikite per naktį.

* Tuomet supilkite ananasų sultis, suberkite citrinos rūgštį ir išmaišykite. Kaitinkite keletą minučių, vis pamaišant, tiek, kad gabalėliai liktų tvirti.

* Supilkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite dezinfekuotais dangteliais. Palaukite kol atvės ir laikykite vėsioje patalpoje.

Skanaus.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis