Bulvių kotletai su kumpiu

Iš tiesų gardūs bulvių kotletukai, tinkami pietums ir vakarienei.

- Daugiavaikės mamos pokyčiai: prisiminiau, kad save mylėti reikia nuolat
- Visų akys į H. Clinton: kandidatės į Amerikos prezidentes stilius
- Produktai, kurie itin efektyviai degina riebalus
- Kaip dera jūsų ir partnerio Zodiako ženklai?
- Tiesa ir mitai apie depiliaciją
- Ryžių užkepėlė su vištiena

Reikės:

500 g virtų bulvių su lupena;
8 kiaušinių;
75 g sūrio;
70 g kumpio (keičiau dešrelėmis);
1 svogūno;
5 v.š. maltų džiūvėsėlių;
petražolių (keičiau česnakų laiškais);
druskos.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

1. Nulupkite virtas bulves ir sumalkite mėsmale.

2. Smulkiai supjaustykite kumpį, 6 kietai virtus kiaušinius, petražoles. Sudėkite į bulvių masę kartu su per burokinę tarką sutarkuotu sūriu, išplaktais 2 kiaušiniais ir pakepintu svogūnu. Pagardinkite druska ir viską gerai išminkykite.

3. Formuokite norimo dydžio formos kotletukus. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje.

4. Patiekite su mėgstamu padažu ar grietine.

Skanaus.

P.S. nedarykite plonų kotletukų, nes dėl sūrio jie "patyžta". Galite įdėti šiek tiek krakmolo, jei matysite, kad bulvės nėra labai krakmolingos ir masė gaunasi skystoka.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis