Bulviniai blyneliai su cukinija

Šiems blyneliams sunaudojau nuo vakarienės likusią bulvių košę, bet galima naudoti ir virtas bulves.

Taip pat skaitykite:
- Svetimoj šaly vyras paliko mane taip, kaip stoviu, su dviem mažamečiais vaikais
- Numerologai: apskaičiuokite, kaip klostysis jūsų santykiai
- Namai pagal fengšui: kaip sukurti teigiamą energetiką
- Žagarėliai iš jogurtinės tešlos

Reikės:

400 g bulvių košės su krapais;
70 g cukinijos;
1 kiaušinio;
2 v.š. miltų;
druskos, juodųjų pipirų;

oditele.blogspot.com nuotr.
Kaip gaminti:

* Burokine tarka sutarkuokite cukiniją ir rankomis nuspauskite skysčio perteklių.

* Į bulvių košę sudėkite cukinijas, kiaušinį, miltus, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

* Drėgnomis rankomis formuokite blynelius ir apskepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite su mėgstamu padažu.

P.S. tešla nebuvo labai tiršta, bet pakabinus šaukštu puikiai buvo galima formuoti blynelius.

Skanaus ;)

oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis