Populiariausi straipsniai:
- Rudenį madingi kitokie paltai (FOTO)
- Imbiero arbata – geriausias gėrimas norinčioms sulieknėti
- Kaip pagal fengšui įrengti namus, kad jie pritrauktų kuo daugiau sėkmės
- Prognozės: šią savaitę - kaip niekad daug palankių dienų
- Obuolių duona
Ingredientai:
~400 g šviežios avienos gabaliukais, labai tinka ir ėriena;
600 g ryžių (rekomenduojame Sonne Basmati);
1 svogūno galva (stambiai pjaustyta);
2 morkos (pjaustytos gabaliukais);
1 česnakas (stambiai pjaustytas);
250 g paruošto sultinio;
prieskoniai plovui;
pomidorų padažas (naminis skaniau :));
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminimo eiga:
* Pasiruošiame mėsą: gražiai nupjauname mėsytę nuo kauliukų. Iš kauliukų išsiverdame sultinuką. O mėsą supjaustome mažais gabaliukais. Aš pjaustau kuo smulkiau, nes vaikai geriau valgo :). Pasiruošiame ir daržoves.
* Įkaitinkite storiadugnį puodą su žemės riešutų aliejumi (jis nedega, nerūksta). Puodas su storu dugnu geriausias variantas.
* Beriame česnakus - apkepame, po to - svogūnus. Apkepame. Tada beriame morkas ir mėsą. Apkepame. Pabarstome druska ir pipirais. Jei mėgstate, labai tinka česnakinis pagardas.
* Gerai viską sumaišius, supilti sultinį.
* Supilame ryžius.
* Be galo skanu vidury puodo "įsodinti" česnako galvą ir kelis nedidelius pomidorus.
* Kai užverda, sumažiname ugnį. Sandariai uždengiame ir 15 minučių verdame neatidengiant.
* Išimate česnaką ir pomidorus (jei dėjote).
* Tada supilame pomidorų padažą ir gerai išmaišome.
* Šiam patiekalui pagaminti užtruksite ~40 min., 4 asm. sočiai papietaus. Labai skanu gamtoje virti plovą.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!