Žvaigždės, kurios atleido neištikimybę

Šeimyninė neištikimybė – viena iš dažniausių skyrybų priežasčių. Ir visiškai nesvarbu, kaip jums sekasi, kiek esate graži, protinga ar talentinga: nuo šios nelaimės neapdraustos net žvaigždės, turinčios gerbėjų minias visame pasaulyje.

Tačiau paskutiniu metu tarp garsių žmonių pastebima nauja tendencija – vis daugiau atsiranda tokių, kurie pasiryžę bet kam, kad tik išsaugotų santykius, taip pat – ir atleisti mylimajam romaną. Prisiminkime žvaigždes, kurios nutarė užmerkti akis ir atleisti mylimojo ištikimybę.

Davidas ir Victoria Beckhamai

Vida Press

Pirmieji gandai apie futbolininko neištikimybę kilo 2004-aisiais, kai Davido pagalbininkė pranešė spaudai apie savo nuotykį su vedusiu gynėju. Paskui kelerius metus tai vienur, tai kitur vis išplaukdavo „buvusių Beckhamo merginų“. O didžiausio skandalo sulaukta 2007-aisiais, kai garsi kurtizanė Irma Nici amerikiečių geltonajai spaudai išpasakojo savo romano su Victorios Beckham vyru detales, o paskui Anglijos rinktinės kapitoną padavė į teismą ir bandė gauti iš jo nemenką sumą. Verta paminėti, kad tuo pačiu metu Davidui buvo iškelta dar viena byla dėl neištikimybės: vieno milijonieriaus, kuris nenorėjo būti viešinamas, teigimu, futbolininkas buvo užmezgęs romaną su jo žmona, dėl ko iširo jų santuoka. Tačiau, nepaisant visų skandalų, Beckhamo žmona nedemonstravo jokios isterijos, o priešingai – stojo ginti vyrą.

Matthew Broderickas ir Sarah Jessica Parker

Vida Press

Tai dar viena pora, pretenduojanti į stipriausias Holivudo šeimas. Tačiau ir jų 19-os metų sąjunga patyrė išbandymų – kai 2008-aisiais pasigirdo kalbų apie aktoriaus neištikimybę. Ir, skirtingai nuo D. Beckhamo, Matthew Broderickas paparacių buvo pagautas „su įrodymais“. Jį suvedžiojo 25 m. oficiantė. Žinoma, Sarah Parker buvo sunku išgyventi sutuoktinio išdavystę, tačiau vis tik aktorė sugebėjo jam atleisti. Praėjus keliems mėnesiams po skandalo pora vėl apsigyveno kartu.

Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel

Vida Press

Tai dabar Justinas Timberlake'as yra pavyzdinis šeimos tėvas, o santykių su Jessica pradžioje dainininkas negalėjo pasigirti pastovumu renkantis partneres. Taip, jo nė karto neprigavo viešumoje, tačiau gandai apie atlikėjo nuotykius sklandė nuolat. 2010-ieji tapo lūžio porai metais, kai artistės kantrybė trūko ir jie išsiskyrė. Neilgai trukus Justinas vis tik suprato, kad trumpalaikiai susižavėjimai nepakeis šeimos židinio šilumos ir nutarė pasipiršti Jessicai, kuri, kaip žinome, atsakė teigiamai – 2012-aisiais pora susituokė.

Joshas Duhamelis ir Fergie

Vida Press

Iki vestuvių žvaigždžių pora susitikinėjo maždaug penkerius metus o, praėjus vos keliems mėnesiams po ceremonijos, aktorius Joshas Duhamelis išdavė žmoną su striptizo šokėja. Apie tai šokėja nepamiršo papasakoti viešai. Po to atsiliepė dar kelios aktoriaus „suvedžiotos“ merginos. Tačiau atlikėja Fergie skyrybų neprašė, o, daugelio nuostabai, atleido savo silpnavaliui vyrui. Negana to, sako, kad ši situacija dar labiau sustiprino jų šeimą.

Gisele Bündchen ir Tomas Brady

Vida Press

Supermodelio vyro neištikimybė nebuvo paviešinta, tačiau po to, kai Beno Afflecko meilužė Christine Ouzounian paviešino nuotrauką, kurioje užfiksuotos akimirkos iš futbolisto vakarėlių, daugeliui žvaigždžių poros gerbėjų kilo abejonių, ar sportininkas ištikimas savo žmonai. Be to, paskutiniu metu spaudoje vis pasirodo žinučių apie tai, kad Gisele Bündchen šeima atsidūrė ties skyrybų riba. Tiesa, vertinant tai, kaip Gisele iš visų jėgų stengiasi išgelbėti santuoką, akivaizdu, kad vyrui nuotykius jau atleido.

Benas Affleckas ir Jennifer Garner

Vida Press

Benas buvo užtiktas jau minėtos auklės Christine Ouzounian glėby ir viešai prisipažino dėl neištikimybės. Ir nors aktoriui taip ir nepavyko išsaugoti santuokos su Jennifer Garner, su kuria susilaukė 3 vaikų, jis vis dar bando sulipdyti šeimą. Kaip nebūtų keista, jam neblogai sekasi. Visas šventes buvusi pora leidžia kartu – sakoma, kad dėl vaikų. Tačiau poros gerbėjai mano, kad Jennifer jau pasirengusi atleisti Benui jo klaidą ir vėl tapti misis Affleck.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis