Whitney Houston vyras: ji suvaidino persileidimą

Bobby Brownas atskleidė bernvakario orgijų detalių ir papasakojo, kaip kartą jam teko iš viešbučio kambario išvaryti nuogą Janet Jackson, o Whitney Houston neilgai trukus po jųdviejų vestuvių imitavo persileidimą.

Naujojoje memuarų knygoje „Every Little Step“ B. Brownas pateikia ir kur kas daugiau detalių apie bendrą gyvenimą su Whitney Houston. 1992-2007 m. su superžvaigžde W. Houston santuokoje gyvenęs dainininkas be užuolankų papasakojo apie sekso kupiną bernvakarį prieš amžiną meilę prisiekiant W. Houston.

„Pasakysiu, kad ta naktis buvo neįtikėtina. Gali daryti dalykus, kurie tiesiog nėra įmanomi su įprastine moterimi“, - prisiminimais dalijosi B. Brownas. Jo teigimu, pati W. Houston ragino jį iki santuokos spėti maksimaliai pasimėgauti seksu, patardama tuo metu 23-ejų savo išrinktajam kuo labiau pasismaginti. Dar jis memuaruose prisimena trumpą ryšį su Janet Jackson, teigia, kad W. Houston imitavo persileidimą ir prisipažįsta kartą trenkęs žmonai per veidą.

B. Brownas savo knygoje vardija daugybę moterų, su kuriomis, jo paties teigimu, jam yra tekę permiegoti. Tarp išvardytųjų – Madonna ir Janet Jackson. Vyras pasakoja kartą J. Jackson išvaręs iš viešbučio kambario visiškai nuogą po sekso, nes moteris jam neva pasakiusi: „Mano tėvas neleistų man būti su juodu vyru“.

Jis tikina su Madonna susipažinęs per bendrus draugus. „Viena iš jos šokėjų susitikinėjo su mano draugu, man atrodo, ji pasakė mano draugui, kad Madonna nori su manimi susipažinti“, - rašo B. Brownas. „Mes atsidūrėme studijoje, tada ėmė dėtis keisti dalykai“, - pasakojo jis. Madonna iš tikrųjų labai stipri. Jei ji ko nori, ji tai gauna.“ – tęsė B. Brownas.

Viename iš savo memuarų skyrių jis dalijasi prisiminimais apie savo žmonos imituotą persileidimą praėjus vos kelioms savaitėms po jųdviejų vestuvių. Po to, kai žmona jam pasakė netekusi kūdikio, jis tikina pastebėjęs, kad W. Houston elgiasi taip, lyg nieko nebūtų nutikę, ji tęsė filmavimus praėjus vos dviem dienoms po neva įvykusio persileidimo.

Whitney Houston ir Bobby Brownas. 1997 m.
Whitney Houston ir Bobby Brownas. 1997 m.
Reuters/Scanpix

„Niekada nesu matęs jokių jos nėštumą ar persileidimą patvirtinančių įrodymų, todėl ėmiau galvoti, kad visa ši istorija buvo sukurta jos viešųjų ryšių komandos“, - tikino B. Brownas. „Kai jos tiesiai šviesiai paklausiau, ji nepasidavė. „Bobby, taip, aš buvau nėščia.“ – tikino ji, bet B. Brownas ja nepatikėjo. Iki šiol jis tikina manantis, kad nėštumas buvo išgalvotas tam, kad žmonėms būtų paaiškinta, kodėl ji nusprendė tuoktis su B. Brownu.

B. Brownas aktyviai lankosi televizijos šou, kuriuose pasakoja apie gyvenimą iki ir po W. Houston, atskleidžia detalių apie gyvenimą su 2012 m. mirusia žvaigžde. Prisimindamas jaunystę B. Brownas pasakoja apie nutikimą, kuris šiuo metu jau atrodo smagus, nors kažin ar tuo metu toks atrodė.

Būdamas 10 m. jis tikina mėginęs padėti mamai vakarienei paruošti viščiuką. Deja, balti milteliai, kuriais jis apibarstė viščiuką, buvo ne miltai, o kokainas. „Po kelių kąsnių pasijaučiau keistai, o tada įėjo mama“, - vaikystės prisiminimais dalijosi jis. „Apimta siaubo ji suprato, ką aš padariau. Iškepiau viščiuką jos kokaine – radikalus šeimos kulinarijos variantas. Viščiukas su kokainu.“ – juokėsi jis.

Vyro teigimu, pirmoji neištikimybės keliu pasuko W. Houston – turėjo ryšių su prodiuseriais ir kartu su ja dirbusiais muzikantais. Kai B. Brownas sužinojo apie žmonos neištikimybę, nusprendė atsilyginti jai tuo pačiu. Itin nepastovus šių dviejų asmenybių ryšys, anot B. Browno, buvo paremtas stipria seksualine trauka. Jo teigimu, prieš prasidedant romanams ir narkotikų liūnui B. Brownas ir W. Houston negalėdavo vienas nuo kito atsitraukti. Apibūdindamas buvusią savo žmoną jis ją linkęs vadinti neįtikėtinai seksualia, jausminga būtybe, jį veikusia lyg magnetas.

„Kai tik ją pamatydavau, norėdavau ją paliesti“, - prisiminimais dalijosi B. Brownas. „Taip pat esu labai seksualus žmogus, taigi kartu buvome sprogimą primenantis derinys“, - neabejojo jis. „Kai žiūriu tų laikų filmuotą medžiagą, kur esame vienas šalia kito, žinau, kad tai buvo tikra. Turbūt tik ką buvome baigę dulkintis ar kaip tik ketinome pasišalinti ir pradėti tai daryti“, - atvirumus be užuolankų žarstė jis.

Vis dėlto galiausiai ši santuoka iširo, nors jiems gimė dukra Bobbi Kristina. B. Brownas pripažįsta, kad abu jie su buvusia žmona prarado vienintelį savo vaiką. „Ji matė mūsų aršius ginčus“, - pripažino jis.

„Labai pykdavau ant Whitney, šaukdavau ir reikalaudavau skyrybų. Tai tęsėsi ilgus metus. Mūsų dukra visa tai matė. Kai dabar apie tai galvoju, jaučiu didžiulį skausmą. Mes ją praradome.“ – skaudžiais išgyvenimais dalijosi B. Brownas.

Whitney Houston ir Bobbi Kristina Brown
Whitney Houston ir Bobbi Kristina Brown
Reuters/Scanpix

B. Brownas memuaruose atskleidžia visą tiesą apie naktį, kai įsiplieskus konfliktui jis trenkė žmonai, o ši iškvietė policiją. „Whitney mėgino sustabdyti mane, norėjo, kad nustočiau mušęs narkotikų prekeivį. Atsisukau į ją ir trenkiau jai per veidą“, - prisipažįsta jis. „Kai tai įvyko, buvau apstulbęs ir gailėjausi tai padaręs. Supratau, kad peržengiau tam tikrą ribą, tai buvo žingsnis, kurio niekada nebegalėsiu žengti atgal.“ – apgailestavo B. Brownas. „Smūgio aplinkybės, tai, kiek ji prisidėjo prie šio smūgio inicijavimo, nerūpėjo. Nuo tos akimirkos visiems laikams tapau žmonos skriaudėju.“, - teigė jis.

2012 m. vasario 11 d. būdama 48-erių W. Houston rasta negyva vonioje, viešbučio kambaryje, Beverli Hilse. Remiantis oficialia versija, visame pasaulyje žinoma moteris prigėrė vonioje atsitiktinai, o kaip įtakos turėję veiksniai įvardijama širdies liga ir kokainas.

2015 m. sausio mėn. pabaigoje W. Houston ir B. Browno dukra Bobbi Kristina rasta nereaguojanti į aplinką vonioje, bute, kuriam gyveno kartu su savo vaikinu Nicku Gordonu. Kelis mėnesius praleidusi komoje praėjusių metų liepos 25 d. ji mirė taip ir neatgavusi sąmonės. Merginai tebuvo vos 22-eji.

Po skyrybų su W. Houston B.Brownas antrą kartą vedė. Jo išrinktąja tapo Alicia Etherende, su kuria jis augina 7 m. sūnų ir vienerių dukrą. Vasario mėn. pora patvirtino besilaukianti trečio vaiko.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis