Vienas dalykas, kurio Meghan Markle turės atsisakyti po vedybų su princu Harry

Su karališkuoju titulu princo Harry sužadėtinė Meghan Markle (36 m.) gaus ne tik ypatingų privilegijų, bet ir nemažai apribojimų bei pareigų.

Šios savaitės pradžioje Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai paskelbė džiugią žinią – princas Harry ir amerikiečių aktorė Meghan Markle susižadėjo!

Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press

Viešai aptarta kiekviena detalė: nuo įspūdingo princesės Dianos deimantais puošto sužadėtuvių žiedo (jo dizainą princas Harry sukūrė pats, o žiedą pagamino karališkosios šeimos juvelyrai), iki būsimų vestuvių datos (jos įvykti turėtų kitų metų pavasarį).

Tiesa, kitaip nei 2010-aisiais tokį pat visuotinį dėmesį išgyvenusi Kembridžo hercogienė Kate Middleton, M. Markle jau yra pratusi prie viešumos. Ji jau daugiau nei dešimtmetį vysto sėkmingą karjerą Holivude, yra populiari amerikiečių aktorė žiūrovams geriausiai žinoma iš serialo apie teisininkų gyvenimą „Suits“ (angl. „Kostiumai“).

Sakoma, kad Meghan gyvenimas yra kiekvienos merginos svajonė: paprastoje šeimoje gimusi amerikietė taps britų karališkosios šeimos nare! Tačiau tokia svarbi rolė neapsieis be asmeninių moters aukų. Jai teks atsisakyti karjeros.

Prieš ištekėdama už princo Williamo K. Middleton taip pat dirbo – pradžioje prekių ženklo „Jigsaw“ aksesuarų pirkimų vadove, vėliau padėjo tėvams jų švenčių dekoravimo priemonių versle. Ji karjeros atsisakė dar iki vestuvių ir atsidavė šeimyniniam gyvenimui bei karališkosioms pareigoms. Atrodo, jos pėdomis seks ir M. Markle. Pirmajame bendrame Meghan ir princo Harry interviu, duotame britų televizijai „BBC“, moteris atskleidė, kad po septynerių metų, praleistų dirbant seriale, atėjo laikas iš jo pasitraukti.

„Į tai nežiūriu kaip į kažko atsisakymą. Tai pokytis. Nauja gyvenimo dalis. Nepamirškite, kad šiame šou dirbau septynerius metus. Mums labai pasisekė, kad dirbome taip ilgai gyvuojančiame seriale. Kai pasiekėme šimtąją seriją, pamaniau, kad labai didžiuojuosi nuveiktu darbu, tačiau dabar atėjo laikas dirbti komandoje su Harry'iu,“ – apie karjeros televizijoje pabaigą kalbėjo M. Markle.

Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press

Tai, kad M. Markle atsisakys karjeros nestebina, princesės ir aktorės pozicijos yra sunkiai suderinamos. Be to, būdama karališkosios šeimos nare ji turės daugybę pareigų bei įsipareigojimų.

Turbūt maloniausia jų dalis moteriai bus labdaringa veikla. M. Markle ja užsiėmė ir iki šiol – ji yra dirbusi su įvairiomis labdaringomis organizacijomis, vyko į humanitarinę misiją Ruandoje.

„Suprantu, kad turi galimybę ir balsą, kurio žmonės nori klausytis, tai atkeliauja su daug atsakomybės, į tai žiūriu labai rimtai,“ – minėtame interviu minėjo M. Markle.

Po vestuvių M. Markle netaps princese, manoma, kad naujasis jos titulas bus toks pat, kaip ir K. Middleton – „Hercogienė“. Sklando gandai, kad būsimi jaunavedžiai gaus Sasekso arba Bekingemo hercogų titulus, mat šie šiuo metu nėra užimti.

Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis