Verslininkė E. Žiūkaitė: kad tapčiau laiminga, turėjau pasiekti dugną

Rugsėjo mėnesio „Moteris“ ir priedas „Vaikai“: iš viso – 272 psl.! Ieškokite prekybos vietose jau rytoj - rugpjūčio 26 d.

„Šį rugsėjį kartu su žurnalu „Moteris“ pirmą kartą išleidome priedą „Vaikai“. Kai kas galbūt pasakys: „O, kaip banalu!“ Bet tiesa yra ir tai, kad net užkietėjęs karjeristas pripažins – vaikai suaugusiųjų pasaulį sujudina kaip užsistovėjusį vandenį“, – teigia žurnalo „Moteris“ vyriausioji redaktorė Gražina Michnevičiūtė.

Žurnalas "Moteris"

* Ar sunku būti tėčiu, patirtimi dalijasi Giedrius Paulauskas, Marius Jovaiša ir Rimas Valeikis

„Auklėti vaikus svarbu ne moralizuojant, o rodant gerą pavyzdį“, – teigia dizaineris Giedrius Paulauskas
Žurnalas "Moteris"

* Fotostudijos „Pix studija“ vadovė Eglė Žiūkaitė, šešiamečių dvynukių Eglės ir Ievos mama, svarsto, ar tikrai stipri tėvų įtaka nuveda vaiką ten, kur skirta?

* „Pirmas vaidmuo, sukurtas, gimus vaikui, – Vampyro... Puiku“, – optimistiškai nusiteikęs operos solistas Rafailas Karpis.

„Mama formavo mano asmenybę, tarsi į lentynėles dėliojo viską, kas turėjo nulemti mano ateitį“, – pripažįsta Rafailas Karpis
Žurnalas Moteris"

* „Deja, turime jus nuliūdinti – nesam sektinas pavyzdys. Mūsų šeimoje vyrauja demokratija, o kartais netgi anarchija“, – savo 6 asmenų šeimos modelį apibendrina gydytojas Tomas Sveikata. O ką apie tai mano žmona Jūratė, beje, taip pat gydytoja, skaitykite žurnale.

Gydytojai Jūratė ir Tomas Sveikatos vis tikslinosi, ar mes tikrai nieko nesupainiojame ir norime interviu būtent su jais: juk jie – ne žvaigždės, ne didvyriai, o visiškai paprasta lietuviška šeima
Žurnalas "Moteris"

* „Pridauginau jo nuotraukų, nunešiau į visas Užupio krautuves, kioskus, kavines ir pasakiau: „Jeigu kas nors parduos šitam vaikui alaus, neteks licencijos tą pačią akimirką. Jei koks nors pijokas ryšis jam nupirkti alkoholio, bus nušautas vietoje“, – taip pripažįsta pasielgusi žurnalistė Edita Mildažytė, kai sužinojo, kad jos penkiolikmetis sūnus Domas buvo pastebėtas išgėręs... Kaip įveikti paauglystės baubą?

* Kaip ikimokyklinukai ugdomi Vokietijoje?

* Kaip tėvams laimėti mūšį su vaikais dėl higienos?

* 8 mitai apie vaikų mitybą: ar augančiam organizmui reikia pieno, mėsos, ar užkandžiauti yra blogis?

* Kur pramogauti su vaikais

* Lietuviška mažųjų mada. Madingas – į mokyklą

Subtilios spalvos, grafiniai raštai, originalūs akcentai – tokia yra naujoji mokyklinė uniforma
Žurnalas "Moteris"

* Biržietės menininkės Vitos Jokubonytės-Kiseliūnienės interjeras nukelia į pasakų pasaulį

Ryškiuose Vitos Jokubonytės-Kiseliūnienės namuose gimsta ryškios ir originalios lėlės
Žurnalas "Moteris"

Žurnale taip pat skaitykite: intelektualų pokalbį su ambasadore prie Šventojo Sosto ir Maltos ordino Irena Vaišvilaite; „Moters“ bendraautorės maisto tinklaraštininkės Aistės Misevičiūtės prisipažinimą apie naują – aktorės – amplua; straipsnį-esė apie geriausią 2014-ųjų menininkę dailininkę Eglę Ridikaitę; išskirtinius interviu su mados namų „Salvatore Ferragamo“ viceprezidente Giovanna Ferragamo ir Paryžių nustebinusiu parfumerijos namų „Jovoy“ savininku François Héninu; meniškai iliustruotą mados namų „Céline“ tarpsezoninių kolekcijų kūrėjos dizainerės Eglės Čekanavičiūtės monologą; autoriniais darbais iliustruotą straipsnį apie juvelyrę Eglę Tamošiūnaitę; jamaikietės inžinierės Keishos LaRaine Ingram meilės prisipažinimą Lietuvai. Sužinokite: ar perfekcionistai – progreso variklis ar stabdys; kaip įveikti kalbėjimo viešai baimę; kokių bulvių patiekalų dar neragavote; kur Islandijoje pasilepinti karštųjų versmių terapija?
Ir – skaitytojams dovanojame net tris mados fotosesijas bei daug daug naujausias tendencijas atliepiančių madingų derinių!

Iš kelionės po naujojo sezono mados pasaulį grįžkite kupini vintažu dvelkiančių įspūdžių
Žurnalas "Moteris"

„Žinoma, nėra taip paprasta atverti savo gyvenimą nepažįstamiems žmonėms“, – taip Aistė Misevičiūtė pasakoja apie patirtį filmuojantis dokumentiniame filme „Valgytojai“ (angl. „Foodies), kuriame atskleidžiamos penkių įtakingų gurmaniško maisto tinklaraštininkų veiklos subtilybės.
Žurnalas "Moteris"

„Jokiame sapne nebūčiau susapnavusi to, ką patyriau per tuos kelerius metus. Daugybės dalykų išmokau gyvendama Londone ir Paryžiuje“, – sako Eglė Čekanavičiūtė
Žurnalas "Moteris"

„Jei bandai kalbėti lietuviškai, Lietuvoje esi Dievas“, – teigia Keisha LaRaine Ingram
Žurnalas "Moteris"

„Išmaišius nepaprasto grožio Islandiją veikiausiai reikėtų kitų atostogų, jei ne tenykščių karštųjų versmių terapija“, – tvirtina straipsnio autorė Milda Palilionytė
Žurnalas "Moteris"

Kai naujo derliaus bulvių atsiragausite iki soties, išbandykite iš jų ką nors neragauta ir nesunkiai paruošiama“, – sako kulinarinės rubrikos ir knygos „Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių patiekalai“ autorė Giedrė Barauskienė
Žurnalas "Moteris"

Žurnalas "Moteris"

„...skaitykit/Ir tatai skaitydami permanykit.“ (Martynas Mažvydas)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis