Verkių rūmuose - mažų juodų suknelių antplūdis

Prieš pat savaitgalį į Verkių rūmus susirinko puošnios damos. Čia buvo pristatytos būsimo rudens mados tendencijos. Kaip ir nurodyta kvietimuose, dauguma viešnių paisė aprangos kodo ir vilkėjo mažutes juodas sukneles.

Prašmatniuose rūmuose būsimo rudens kolekcijas pristatė dizaineriai Egidijus Rainys ir Lilija Larionova. Stebėti madų šou susirinko ne tik kolegos dizaineriai, bet ir verslininkės, pramogų pasaulio atstovės ir kitos žinomos personos.

Damos nepraleido pro akis aprangos kodo ir apsivilko mažutes juodas sukneles. Vienos vilkėjo minimalistines, kitos – prabangesnes, variacijų buvo apstu. Verslininkė Jolanta Mikalajūnienė draperijomis krintančią suknią pridengė pilkšvo kailio pelerina. Stilistė Austėja Jablonskytė liko ištikima savo žaismingam įvaizdžiui, ji dėvėjo taškuotą juodą suknią, ją paįvairino rožiniu „Chanel“ stiliaus švarkeliu ir mėlynomis pirštinaitėmis.

Verslininkė Jolanta Mikalajūnienė
Verslininkė Jolanta Mikalajūnienė
DELFI / Kiril Čachovskij
Stilistė Austėja Jablonskytė
Stilistė Austėja Jablonskytė
DELFI / Kiril Čachovskij

Mados šventėje taip pat pasirodė stilistė Asta Valentaitė su kolega Mantu Petruškevičiumi, kaip niekada ryški Daina Bosas, dizainerės Gabrielė Januškevičiūtė bei Sandra Straukaitė ir kiti matyti veidai. Ne viena vakaro dama puošėsi nėriniais ar suknelę iškeitė į juodos spalvos akcentą. Tačiau būta ir tokių, kurios į prabangų vakarą atskubėjo avėdamos žieminius batus. 

Verslininkė Daina Bosas (k.)
Verslininkė Daina Bosas (k.)
DELFI / Kiril Čachovskij

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis