Vakarėlio svečiai tapo paveikslo iš maisto kūrėjais

Susirinkusieji kūrė Salvadoro Dali portretą.

„Borges“ aliejus kartu su menininke Jolita Vaitkute pakvietė pažvelgti į maistą iš kitos pusės. Meno galerija vienam vakarui virto maisto laboratorija, o vakarėlio svečiai – kūrėjais. Įvairių rūšių padažai, aliejai susijungė su sveikais maisto produktais ir pavirto ispanų menininko Salvadoro Dali portretu. Ypatingą reikšmę maistui teikęs siurrealistų judėjimo atstovas „Borges“ vakare tapo šventės simboliu.

Organizatorių nuotr.

„Šis darbas pareikalavo iššūkio. Sunkiausia piešinį kurti iš smulkių dalykų. Viską daryti reikia labai kruopščiai, kad paveikslas būtų atpažįstamas. Svečiai nebuvo tik stebėtojai – kartu su manimi kūrė ir grožėjosi, kaip gimsta Dali portretas“, – sakė viena populiariausių šių dienų jaunųjų menininkių J. Vaitkutė.

Organizatorių nuotr.

Vakarėlyje, kuriame maistas susijungė su menu, koncertavo pirmojo sezono muzikinio projekto „X Faktorius“ laimėtoja Giedrė Vokietytė. Mergina prisijungė prie bendraminčių, subūrusių grupę „Emsus“.

Organizatorių nuotr.

Gyvą muziką klausytojams dovanojusi kauniečių grupė šventiniame vakare atliko akustinę dainų programą – visiems puikiai žinomiems hitams suteikė naujo skambesio.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis