V. Malevska: ant podiumo - su dukra

Veiklių šalies moterys klausėsi paskaitos apie minčių galią, domėjosi mados, grožio ir sveikos mitybos naujovėmis.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Beprotiškai populiari sulčių dieta - ar ji tikrai veiksminga? RECEPTAS
- Augalai pagal Zodiaką - kuriuos išsirinkti, kad taptų teigiamos energijos šaltiniu
- Ką išduoda akių spalva?
- Slidinėti su vaiku? Įmanoma!
- Alfa ar omega - kaip atpažinti vyrus
- Varškinės spurgos "Žiedeliai"

Lektorė ir motyvatorė Gintarė Davainienė skaitė pranešimą apie mūsų minčių galią, kaip savo svajones ir vizijas galime paversti realybe.

Vakaro metu buvo pristatyta dviejų dalių „Beautyfur” kailinių drabužių ir aksesuarų kolekcija. Taip pat buvo rodoma ir dizainerės Ingos Kličienės autorinių baltosios keramikos aksesuarų kolekcija.

Organizatorių nuotr.

Kaunietė menininkė pademonstravo, kaip mažesnių ir didesnių sagtelių dėka galime stilingai susegti skaras, skareles ir net didelius vilnonius šalius.

Kolekcijas demonstravo veiklios ir žinomos moterys: vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, stilistė Violeta Malevska, šokėja Elena Leonova, teisininkė Birutė Vyšniauskaitė-Atroškienė, vyno žinovė Ramunė Gaidelytė, dizainerė Mariana Višnevskaja-Jankovičienė, makiažo specialistė Rasa Sinkevičiūtė, valstybės tarnautoja Raimonda Juknaitė.

Organizatorių nuotr.

Podiumo atradimu tapo Violetos Malevskos ir atlikėjo Mundžio aštuonmetė dukra Paulė, demonstravusi ir kailines kepures, ir keramikines sagteles.

Organizatorių nuotr.

Laisvalaikiu mėgstanti plaukioti, aktyviai baseiną lankanti mergaitė sakė, kad tai pirmas, bet tikrai – ne paskutinis jos pasirodymas ant podiumo.

Organizatorių nuotr.

“Labiausiai įsiminė renginio nuotaika, labai džiaugiausi, kad žmonės man tiek daug plojo”, - po renginio sakė mažasis modeliukas.

Vakaro akimirkos:

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis