V. Budraitytė: pasakysiu, kodėl viena ar kita garsenybių pora vis dar yra kartu

Popierinės, alavinės, sidabrinės pramogų pasaulio vestuvės.

Kaip paaiškėjo, tokių meilę puoselėjančių porų pramogų versle – ne taip ir mažai. Štai Inga ir Aivaras Stumbrai jau švenčia savo vestuvių dešimtmetį – alavines vestuves, Daina ir Antanas Bosai – vestuvių šeštąsias metines – vadinamąsias geležines vestuves, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis – popierines vestuves, nes kartu dar tik vienus metus, Liveta ir Petras Kazlauskai – porcelianines vestuvių metines, nes susituokė prieš daugiau nei dvidešimt metų, Violeta ir Vilius Tarasovai kartu jau septynerius metus, taigi švenčia varines vestuves, o štai Inga ir Arūnas Valinskai jau yra atšventę net sidabrines vestuves, mat kartu yra net daugiau nei 25 metus.

Kaip garsioms poroms pavyko kartu išbūti tiek, kad galėtų išdidžiai pasakyti – mes švenčiame savo vestuvių dešimtą, penkioliktą ar net dvidešimt penktą jubiliejų? Garsi būrėja ir santykių ekspertė Vaiva Budraitytė, kalbėdama apie pramogų verslo porų vestuvių metines, sako, kad dažniausiai garsioms poroms santykius gadina viešumas.

Štai ir V. Tarasovienė su savo vyru Viliumi nuo pat vestuvių pradėjo dangstytis skėčiais, taip ir „dangstosi“ iki šiol – beveik neduoda interviu, nesidalina savo laimingo gyvenimo Klaipėdoje receptais. „Manau, jie bijo viešintis, nes bijo „nužiūrėjimo“. Žinote, kaip su tuo viešu žmogum būna: pusė gerbėjų sako – „koks tu nuostabus“, o kita pusė – „koks šlykštus“. Taigi aš juos suprantu, kodėl jie vaikus slepia ir nesiafišuoja. Bet tų piktų žmonių bijoti nereikia, jie nieko bloga nepadarys, tik patys sau pasikenks, bet kad Tarasovai saugosi, – teisingai daro. Gal tai ir prietarai, bet aš juk iš prietarų valgau duoną“, – šįvakar TV3 žiūrovams aiškins V. Budraitytė.

Kalbėdama apie kitą garsią pramogų pasaulio porą – Ingą ir Arūną Valinskus, V. Budraitytė sakys kitaip: „Valinskai užaugino vaikus, žino, kas yra pareiga, atsakomybė, vienas kitą papildo. Jų santuoka – kaip tas česnakas – smirdi tai mažiau, tai daugiau. Bet jie yra harmoninga pora, todėl skirtis būtų beprotybė.“

„Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ – antradieniais 20.00 val. per TV3!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis