Turtingiausių pasaulio vyrų žmonos – kas jos ir kaip atrodo?

Dažniausiai manoma, kad milijardierių žmonos – tai ilgakojės gražuolės, visą savo laiką skiriančios grožio salonams ir vakarėliams. Ar taip yra iš tikrųjų? Atėjo laikas sugriauti mitus, kuriais apipintos milijardierių išrinktosios ir jų gyvenimas.

* Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan


Vida Press


„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo turtai vertinami daugiau nei 50 mlrd. JAV dolerių. Su būsima savo žmona jis susipažino dar studijuodamas Harvarde. P. Chan visada palaikė savo išrinktąjį ir tikėjo, kad jo idėja dėl socialinio tinklo įkūrimo bus sėkminga. 2012 m. gegužės 19 d. jiedu susituokė surengdami kuklią ceremoniją savo namų kiemelyje, o 2015 m. gruodžio 19 d. jiems gimė dukra.


* Warrenas Buffettas ir Astrid Menks


Vida Press


Jis – vienas žinomiausių investuotojų, kurio sukauptas turtas vertinamas daugau nei 70 mlrd. JAV dolerių. Su A. Menks jis susipažino aštuntajame dešimtmetyje, kai ji dirbo padavėja. Poros amžiaus skirtumas - 16 metų, bet juk visiems puikiai žinoma tiesa, kad meilei amžius nesvarbus.


* Billas ir Melinda Gatesai


Vida Press


B. Gateso turtas vertinamas daugiau nei 80 mlrd. JAV dolerių. Su būsima savo žmona jis susipažino devintojo dešimtmečio pabaigoje, vienoje iš „Microsoft“ konferencijų, kurioje ji dalyvavo kaip vienos įmonės atstovė. Įsimylėjėliai susituokė 1994 m. Dabar kartu su žmona B. Gatesas augina tris vaikus. Dar sutuoktiniai įsteigė vieną didžiausių labdaros fondų.


* Larry Page’as ir Lucinda Southworth


Vida Press


Vieno iš „Google“ įkūrėjų turtai vertinami daugiau nei 30 mlrd. JAV dolerių. Apie jo žmoną, kuri už savo vyrą jaunesnė septyneriais metais, žinoma nedaug, nes L. Southworth stengiasi vengti visuomenės dėmesio. Vis tik žinoma, kad susituokė pora vos po kelis mėnesius trukusios draugystės.


* Jeffas ir MacKenzie Bezosai


Vida Press


„Amazon“ įkūrėjo turtai vertinami daugiau nei 60 mlrd. JAV dolerių. Su būsima žmona jis susipažino 1992 m. Kaip

amerikiečių leidiniui „Vogue“ pasakojo pati milijardieriaus žmona, jųdviejų biurai buvo šalia vienas kito ir ištisas dienas ji girdėdavo neįtikėtiną juoką, todėl jai neliko nieko kito, tik jį įsimylėti. Po vienų metų jie susituokė ir susilaukė keturių vaikų.


* Richardas ir Joan Bransonai


Vida Press


„Virgin Group“ įkūrėjo turtai siekia 5 mlrd. JAV dolerių. Būsimą žmoną jis sutiko antikvarinių prekių parduotuvėje ir, nepaisant to, kad ji buvo ištekėjusi, jos siekė metus. Galiausiai moteris tuometinį sutuoktinį paliko ir persikėlė gyventi pas užsispyrusį gerbėją. Pora susilaukė dviejų vaikų – sūnaus ir dukters.


* Amancio Ortega ir Flora Perez


Vida Press


Didžiausios mados įmonių grupės „Inditex“, vienijančios tokius prekės ženklus kaip „Zara“, „Massimo Dutti“, „Pull & Bear“, „Stradivarius“, „Bershka“, „Oysho“, „Uterique“ ir „Lefties“ įkūrėjo turtai siekia per 70 mlrd. JAV dolerių. Jo būsima žmona ilgą laiką dirbo milijardieriaus sekretore, o 2001 m. jie susituokė.


* Stefanas ir Carolyn Perssonai


Vida Press

H&M direktorių tarybos pirmininko turtai siekia beveik 20 mlrd. JAV dolerių. Kaip bebūtų keista, jo žmona visiškai nesidomi viešu gyvenimu. Tiesa, jos sutuoktinis taip pat stengiasi, kad jo pavarde kuo rečiau būtų minima žiniasklaidos priemonėse ir internete. Vis tik žinoma, kad jie augina tris vaikus, o jų gyvenimas ganėtinai paprastas, be jokių ypatingų išskirtinumų.


* Bernardas Arnaultas ir Helene Mercier


Vida Press


„Dior“, „Givenchy“. „Selin“, „Lacroix“, „Kenzo“, „Guerlain“, „Sefora“ , „Hennessy“, „Moet & Chandon“, „Dom Perignon“, „Pommery“, „Veuve Clicquot“ ir „Krug“ savininko turtai viršija 30 mlrd. JAV dolerių. B. Arnaultas mėgsta pasiklausyti klasikinės muzikos kompozicijų, o jo žmona – profesionali pianistė. Pora santuokoje gyvena nuo 1991 m. Milijardierius turi penkis vaikus: du – iš pirmos santuokos ir tris sūnus, kurių susilaukė santuokoje su H. Mercier.


* Michaelis ir Susan Dellai


Vida Press


„Dell“ įkūrėjo turtai viršija 20 mlrd. JAV dolerių. Su būsima žmona jis susipažino atėjęs į aklą pasimatymą. Ji – buvusi profesionali sportininkė, netgi dalyvavusi pasauliniame triatlono čempionate. Išvaizdi blondinė, kuriai puikiai sekėsi plaukimas, dviračių sportas ir bėgimas, pasiglemžė M. Dello širdį. Pora susilaukė keturių vaikų.


* Michaelis Bloombergas ir Diana Taylor



Vida Press


M. Bloombergas – politikas, verslininkas ir buvęs Niujorko meras. Jo turtai viršija 40 mlrd. JAV dolerių. Su pirmąja žmona jis išsiskyrė, o su D. Taylor jis gyvena nesusituokęs nuo 2000 m. Pora ne kartą yra sakiusi, kad nemato prasmės santuoką oficialiai registruoti.


* Davidas ir Julia Kochai



Vida Press


Korporacijos, kurios veikla – gamyba, prekyba, investavimas ir naftos perdirbimas, chemijos pramonė, dirbtiniai pluoštai ir plastmasė, vadovo turtai siekia daugiau nei 40 mlrd. JAV dolerių. Pora susituokė prieš 20 metų ir susilaukė trijų vaikų. D. Kocho žmona retai pasirodo viešumoje, o visą savo laiką skiria šeimai ir labdaros fondui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis