Stilingi garsieji mažyliai pranoksta ir gimdytojus

Obuolys nuo obels netoli rieda... Šis posakis tinka ir mados pasauliui: kai kurių įžymybių vaikai tokie pat stilingi ir išrankūs, kaip ir jų tėvai, o kartais šiuos net pranoksta.

Populiariausi straipsniai:
- Įvaizdį pakeitusi Silvija (39 m.): negaliu atsidžiaugti pokyčiais
- Psichologų patarimai tiems, kurie nori išsaugoti šeimą
- 5 garsios moterys, įkvėpusios Oscarą de la Rentą
- 10 vertingų granatų ypatybių
- Karameliniai plikyti sausainiai

Harper Seven Beckham

Victorios ir Davido Beckhamų dukra Harper Seven (2 m.) priverčia nusišypsoti net tokią rimtuolę kaip Anna Wintour. Ne veltui mažoji mados deivė ir jos vyresnieji broliai Brooklynas bei Romeo šiemet išrinkti stilingiausiais vaikais pasaulyje. Iš šio „posto“ Harper Seven išvertė kelerius metus jo karaliene buvusią Suri Cruise.

Vida Press

Pagrandukė Beckham jau turi sukaupusi nemenką avalynės kolekciją („Bloch“, „Chloé“, „Hermès“, „Gucci“, „Dr. Martens“, „Zara“, „Converse“). Suskaičiuota, kad batukų, būdama pusantrų metų, ji jau turėjo už maždaug 1,5 tūkst. JAV dolerių, o „Hermès“ avėjo dar nė nemokėdama vaikščioti.

Kokių prekių ženklų drabužius ji vilki? „Marc Jacobs“, „Stella McCartney“, „Miu Miu“, „Burberry“, „Bonpoint“.

Romeo ir Brooklynas Beckhamai

Nuo mažylės Harper neatsilieka ir jos vyresnėliai broliai Brooklynas (15 m.) bei Romeo (11 m.). Kol kas jie debiutavo kaip modeliai: Brooklynas tapo žurnalo „Man About Town“ viršelio, Romeo – „Burberry“ 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcijos veidais.

Vida Press

Kokių prekių ženklų drabužius jie vilki? Brooklynas – „Dior“, „Prada“, „Ralph Lauren“, „Saint Laurent“, „Supreme“, Romeo – „Burberry“, „Nike“, „Versace“, „Stella McCartney“.

Suri Cruise

Stilingiausia garsių tėvų atžala vis dar vadinama aktorių Tomo Cruise’o ir Katie Holmes dukra Suri (8 m.) būdama trejų avėjo batelius su pakulne, aukštesne nei dera jos bendraamžėms, ketverių pramoko dažytis, nusilakuoti nagus ir turi pilną spintą vardinių drabužių už 3 mln. JAV dolerių. Mamos patarimų šiai mergaitei nereikia – ji pati sau stilistė. Suri formuoja ne tik savo, bet ir lėlių garderobą, o tėveliai lėlyčių papuošaliukams negaili tūkstantinių sumų. Kalbama, kad netrukus ji pristatys ir nuosavą drabužių liniją!

Vida Press

Didžiausia šios mergytės aistra – bateliai („Christian Louboutin“, „Marc Jacobs“; avalynei tėvai kartais išleidžia iki 150 tūkst. JAV dolerių) ir rankinės („Ferragamo“, kaip ir mamos).

Vida Press

Kokių prekių ženklų drabužius ji vilki? „Armani“, „Burberry“, „Dolce & Gabbana“, „Ralph Lauren“, „Hermès“.

Vida Press

Shiloh Jolie-Pitt

Ar matėte kada S. Cruise mūvinčią kelnes? Aktorių Brado Pitto ir Angelinos Jolie dukra Shiloh (8 m.) – visiška princesės Suri priešingybė: rengiasi berniokiškais drabužiais, kerpasi trumpai, neišlenda iš prekių ženklų „Vans“ ar „Puma“ sportinių batelių ir trumparankovių marškinėlių.

Vida Press

„Jai patinka rengtis kaip berniukui“, – žurnalui „Vanity Fair“ yra sakiusi A. Jolie. Beje, į madingiausių vaikų dešimtuką pateko ir Shiloh įbrolis Maddoxas (12 m.). Shiloh, dar visai vaikas, stengėsi būti į jį panaši.

Vida Press

Kokių prekių ženklų drabužius ji vilki? „Ralph Lauren“, „AllSaints“, „Lacoste“, „Kingsley Aaron“. Šios firmos marškinėlius mergytė vilkėjo jau būdama trijų savaičių, kai pozavo „People“ viršeliui.

Vida Press

Emme ir Maxas Anthony

Dainininkės Jennifer Lopez dukra Emme (6 m.) jau lankėsi Paryžiaus mados savaitėje ir turi nuosavą „Chanel“ drabužių bei aksesuarų kolekciją. Būdami dvejų, dvyniai Emme ir Maxas fotografavosi „Gucci“ vaikiškų drabužių reklamai. 

Vida Press

Kalbama, kad garsioji mama itin rūpinasi savo atžalų įvaizdžiu ir neleidžia vilkėti to paties drabužio antrąkart. Galima tik įsivaizduoti, kiek pinigų ji išleidžia vaikų aprangai...

Vida Press

Kokių prekių ženklų drabužius jie vilki? „Chanel“, „Dolce & Gabbana“, „Burberry“.

Tabitha ir Marion Broderick

„Sekso ir miesto“ žvaigždės Sarah’os Jessicos Parker dvynės Tabitha ir Marion (5 m.) – mamos stiliaus sekėjos, ne veltui vadinamos mažosiomis aktorės kopijomis.

Vida Press

Kol kas mergaitėms labiausiai rūpi rožinės suknelės ir „Hello Kitty“ bateliai, tačiau bent viena mažųjų puošeivų aprangos detalė visada dera prie mamos stiliaus.

Vida Press

Įspūdingos ne tik mergaičių suknelės, karoliai, lankeliai, kaspinėliai, bet ir viršutiniai drabužiai, o šių spintoje turi keliolika.

Vida Press

Kokių prekių ženklų drabužius jos vilki? „Appaman“, „Patagonia“, „Luna Leggings“, „Paul Frank“.

Vida Press

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis