Slapukė: Katie Holmes nebeslepia romantiškų jausmų savo kolegai

Buvusi aktoriaus Tomo Cruise‘o žmona ir jųdviejų vienuolikmetės dukros Suri motina Katie Holmes (38 m.) moka išlaikyti savo privatų gyvenimą paslaptyje. Daug viešumos patyrusi praeitoje santuokoje, moteris po skyrybų stengėsi griežtai atkirti asmeninį ir profesinį gyvenimą. Ir jai tai puikai sekėsi.

Kone visa informacija apie Katie asmeninį gyvenimą yra tik gandai ir nepatvirtinti faktai. Tiesa, aktorė nevengia pasirodyti su savo dukrele, kuri nuo gimimo tituluojama tikra stiliaus ikona.

AP / Scanpix

Žymiajai mamai neretai priekaištaujama dėl pernelyg didelio išlaidavimo vaikiškai madai ir dukros įvaizdžio sureikšminimo.

Vida Press

Tačiau kur kas aktualesnis Holivudo kronikas sekančių smalsuolių klausimas – kas gi užkariaus gražuolės širdį po nelengvų skyrybų su Tomu Cruise‘u? Viešumoje Katie dažniausiai pasirodo viena. Ji apsieina be vyriškių palydos ir žengdama raudonuoju kilimu. Tačiau tai nereiškia, kad aktorė yra vieniša. Negana to, pasirodo, jog ji jau ketvirtus metus palaiko romantiškus santykius su kolega aktoriumi Jamie Foxx‘u.

Reuters / Scanpix

Ir tokio slapukavimo priežastis – visai ne aktorės uždaras būdas. Pasirodo tai – viena iš skyrybų su Tomu Cruisu sąlygų. Aktorė įsipareigojo penkerius metus po santuokos nutraukimo viešai nesusitikinėti su jokiu kitu vyru. Jai leidžiama turėti vaikiną, tačiau tai neturi būti viešinama ir jos širdies draugas negali būti šalia jos dukros Suri.

Vida Press
Vida Press

Katie Holmes šokiravo šou pasaulį savo skyrybų prašymu, kurį pateikė 2012 metais. Aktorė taip norėjo kuo greičiau užbaigti komplikuotą, Scientologijos kulto įtakotą santuoką, kad sutiko su daugeliu sąlygų. Ji įsipareigojo viešai nebekalbėti apie savo buvusį sutuoktinį ar jo propaguojamą netradicinę religiją.

Reuters / Scanpix

Panašu, kad aktorius, kuris labai nenoriai perleido dukros globą buvusiai žmonai, išsižadėjo ir savo atžalos. Holivudo reporteriai teigia, kad jau keli metai Tomas nesimato su Suri. Paskutinį kartą tėvas su dukra nufotografuoti, kai mergaitei buvo vos šešeri metai.

Reuters / Scanpix

Matyt, vyras nusprendė išbraukti buvusią šeimą iš savo gyvenimo. Tikėtina, kad tokį spendimą įtakojo jo aistringas atsidavimas Scientologijai.

Reuters / Scanpix

Šiemet sukanka penkeri metai nuo to dienos, kai Katie ir Tomas pasuko skirtingais keliais. Ir moteris netveria savame kailyje spinduliuodama meile aktoriui Jamie Foxx‘ui. Pirmasis viešas įsimylėjėlių pasirodymas įvyko šį balandį.

Vida Press

O vos prieš porą savaičių jiedu romantiškai viešėjo meilės mieste Paryžiuje. Panašu, kad priverstinis slapukavimas tik kaitino aktorių jausmus. Porai artimi šaltiniai teigia, kad abu aktoriai itin meiliai atsiliepia vienas apie kitą, o Katie yra prasitarusi, kad „myli Jamie nuo plaukų iki kojų pirštų galiukų“. Nuo šiol apribojimai jų pasirodymams drauge nebegalios.

AFP / Scanpix
Vida Press

Tiesa, paparaciams vis dar nepavyksta užfiksuoti romantiškų Katie ir Jamie akimirkų, tačiau Holivudo ekspertai jau šnabždasi apie artėjančias sužieduotuves. Pagyvensim – pamatysim.
Nuotraukos „Vida Press“, „Reuters“ AFP, AP.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis