Skyrybas išgyvenusios žvaigždės. Kaip joms tai pavyko?

Ne paslaptis, jog šou pasaulyje santuokos itin trapios. Ant rankų pirštų galima suskaičiuoti poras, kurių abipusė meilė skaičiuoja dešimtmečius. Kitiems gi, kaip paprastiems mirtingiesiems, tenka išgyventi skausmingas skyrybas. Skirtumas tik, kad šį nemalonų procesą stebi ir aptarinėja visas pasaulis.

Naomi Watts

Vida Press

Prieš metus aktorė pranešė apie skyrybas su sutuoktiniu Lievu Schreiberiu. Šių dviejų Holivudo aktorių santuoka buvo laikoma viena sėkmingiausių. Jie išvengė skandalų, slaptų santykių ir drauge pragyveno 11 metų.

Vida Press

Prieš keletą metų kalbėdami apie savo santuoką aktoriai vieningai teigė, kad užvėrę filmavimo aikštelių duris stengiasi gyventi normalų, paprastą gyvenimą ir pamiršti nuolat persekiojantį žvaigždės statusą. Pora augina du sūnus ir skyrybos visų pirma palietė juos.

Vida Press

„Būna gerų dienų ir blogų. Mudu sutarėme dėl abipusiai puikių sąlygų ir drauge darome viską, kad vaikai jaustųsi laimingi. Liev'as – nuostabus tėvas ir vyras. Linkime vienas kitam tik gero ir tikiuosi, kad viskas klostysis gerai, kadangi abudu stengiamės“, apie skyrybų procesą atviravo Naomi Watts.

Bradas Pittas

Vida Press

Brangelinos skyrybos – vienos labiausiai aptarinėjamų. Šou pasaulio kronikose kone kasdien pasirodo bent po trumpą žinutę apie šį abiem aktoriams nelengvą procesą. Pastaruoju metu spauda ir gerbėjai susirūpino Brado savijauta ir psichologine būsena. Neva aktorius nyksta akyse. Neseniai žurnalas „GQ Style“ išspausdino atvirą Brado Pitto interviu, kuriame vyras prisipažino suvokęs savo klaidas ir elgesio pasekmes. Jis metė gerti ir intensyviai lankosi pas psichologą. Aktorius siekia užmegzti gilesnį ryšį su šešiais savo ir Angelinos Jolie vaikais, tokį, kokio pats vaikystėje su tėvu neturėjo: „Užaugau šeimoje, kur tėvo žodis visada buvo paskutinis. Jis žinojo geriausiai ir niekada neleido sau parodyti silpnosios, labiau žmogiškos pusės. Matyt panašiai elgiausi ir aš. Skyrybos buvo tarsi smūgis į veidą, kuris privertė mane atsitokėti ir permąstyti savo elgesį. Turiu būti atviras su savo vaikais, turiu jiems duoti visą save. Iki šiol tikrai nebuvau geras tėvas“.
Reuters / Scanpix

Spaudoje buvo kalbama, neva poros vaikai pasidalino į dvi grupeles ir vyresnieji vaikai palaiko motinos pusę.

Vida Press

Jennifer Garner

AFP / Scanpix

Ilgą laiką aktorių Beno Afflecko ir Jennifer Garner šeima buvo laikyta viena stabiliausių ir tobuliausių. Tačiau ir ties jų galvomis susitelkė tamsūs skyrybų debesys. Kalbėta, neva Benas buvo užmezgęs trumpalaikį romaną su jųdviejų vaikų aukle.

AP / Scanpix

Vis dėlto skyrybų procesas vyksta pakankamai sklandžiai, kadangi pora vieningai sutaria, kad svarbiausia yra jų dviejų dukrų ir sūnaus gerovė bei laimė. Jennifer atvirai pasipasakojo žurnalui „Vanity Fair“: „Skaudu, kad praradau svajonę šokti su savo vyru per vaikų vestuves. Tačiau Jūs matytumėt vaikų veidus, kai Benas įžengia į kambarį... Turiu priimti ir artimai susidraugauti su žmogumi, kurį mūsų atžalos taip dievina. Toks mūsų ateities planas“.

Scanpix

Benas Affleckas taip pat negaili gražių žodžių buvusiai žmonai ir vadina ją tobula mama ir moterimi.

Miranda Kerr

Sipa / Scanpix

33 metų supermodelis save apibūdina, kaip pozityvų žmogų. Vis dėlto skyrybos su aktoriumi Orlando Bloomu (pora drauge augina šešerių metų sūnų Flynną Christopherį) privertė moterį išgyventi tikrą depresiją ir realybėje susidurti su tamsiausiomis jos pusėmis.

Reuters / Scanpix

„Mama nuolat mane vadindavo linksmuole, visada juokdavausi, net per miegus. Kai išsiskyrėme su Orlando, mano pasaulis nusidažė tamsiomis spalvomis. Juoko nebeliko.“, – žurnalui „Elle“ atviravo Miranda. „Victoria‘s Secret“ modelis teigia išmokusi viena pamoką – visi atsakymai slypi viduje. Tereikia skirti laiko sau, nusiraminti ir atvirai pažvelgti į savo sielos gelmes.

AP / Scanpix

Gwen Stefani

Vida Press

47-erių metų dainininkė ir dizainerė teigė, visada svajojusi gimdyti vaikus ir gyventi tobuloje santuokoje, tokioje, kaip jos tėvų. Ilgą laiką tai puikiai sekėsi. Keturiolika metų ji drauge su vyru Gavinu Rossdalu džiaugėsi šeimyniniu gyvenimo, augino tris sūnus.

Vida Press

Tačiau praeitais metais sutuoktiniai pasuko skirtingais keliais. „Tokiu momentu kankini save klausimais „kodėl aš?“, „kodėl man taip nutiko?“, pradedi savęs gailėtis. Laiku suvokiau šio jausmo pražūtingumą. Sustabdžiau save ir nusprendžiau, kad tai jau įvyko ir lai lieka praeityje, ne gana to – skausminga patirtis sustiprino ir davė gerą pamoką“, – teigia naujus romantiškus santykius puoselėjanti atlikėja.

Jennifer Lopez

AP / Scanpix

Skyrybos tapo didžiausiu dainininkės ir aktorės nusivylimu. Ji turėjo dvi ankstesnes santuokas, tad darė viską, kad trečioji būtų sėkminga ir paskutinė. Moteris drauge su buvusiu sutuoktiniu Marcu Anthony susilaukė dvynių ir atrodė, kad jų gyvenime netrūksta nieko.
AP / Scanpix

Skyrybos privertė moterį atsigręžti į save: „Tuo metu atrodė, kad išklydau iš kelio, praradau tikslą. Puoselėdama šią santuoką sudėjau visą širdį ir tarsi pamiršau, kas aš iš tiesų esu, praradau save. Vaikai suteikia prasmę gyvenimui. Visa kita – ne taip svarbu. Turime nuostabų sūnų ir dukrą, tai mus su Marcu vienija visam gyvenimui“, – pasakojo Jennifer Lopez.

Vida Press

Nicole Kidman

Reuters / Scanpix

Jos santuoka su aktoriumi Tomu Cruize‘u išgyveno įvairius etapus. Aktoriams nepavykus susilaukti vaikų jie įsivaikino berniuką ir mergaitę. Kūrė tobulos šeimos įspūdį.
Vida Press

Vis dėlto Tomo atsidavimas Scientologijai ardė šeimą iš vidaus. Nicole nepritarė vyro įsitikinimams, nenorėjo, kad tai įtakotų vaikų auklėjimą. Tačiau Tomo pozicija buvo tvirta ir galiausiai moteris nusprendė skirtis. Išsirus santuokai nutrūko ir aktorės ryšiai su įvaikiais. „Man prireikė daugiau nei penkerių metų, kad atsitiesčiau. Daug skaičiau ir kalbėjausi su artimaisiais, kol vieną gražią dieną sutikau Keithą (dabartinis aktorės sutuoktinis ir jųdviejų dukrų tėvas kantri dainininkas Keithas Urbanas). Nauja meilė išgydė visas žaizdas“, – atviravo Nicole Kidman.

Vida Press
Vida Press

Gwyneth Paltrow

Vida Press

„Pradžioje buvo labai sunku. Priėmiau tai kaip asmeninę nesėkmę, nes buvau įsitikinusi, kad būsime šeima iki gyvenimo pabaigos. Ilgai negalėjau emociškai „atsirišti“ nuo Chriso (aktorės sutuoktinis grupės „Coldplay“ vokalistas Chrisas Martinas), neįsivaizdavau, kaip reikės gyventi be savo vaikų tėvo. Tai – itin sudėtingas iššūkis. Vaikai nuolat primena apie jį. Skyrybos priverčia iš naujo įvertinti save, savo idėjas ir požiūrį į vairius dalykus. Tai priverčia keistis“, – taip savo skausmingą patirtį nutrūkus trylika metų trukusiai santuokai apibūdina aktorė.

Vida Press
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis