Skyrybas išgyvenęs garsusis „DiArchy“ magas: niekada daugiau nebevesiu...

„Iliuzionistas prieš mėnesį oficialiai išsiskyrė su trylika metų jaunesne žmona Aurelija“, – praėjusią savaitę tarsi griaustinis iš giedro dangaus nuvilnijo žinia apie subyrėjusią viena idealiausių laikytą Lietuvos garsenybių šeimą.

Tiesa, žiniasklaidoje nepasirodė nė menkiausio paties Arvydo Gaičiūno komentaro, paaiškinančio, kodėl po daugiau nei dešimtmetį trukusios meilės į šipulius subyrėjo pavyzdiniais laikyti santykiai su žmona. Jau šį pirmadienį, balandžio 15-ąją, dvidešimtmetį švenčiančios televizijos TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – pirmasis ir vienintelis A. Gaičiūno interviu.

„Visos mano vizijos, svajonės ir planai buvo susiję su šeima, todėl iki paskutinės akimirkos nesuvokiau, kaip viskas taip greitai galėjo apsiversti aukštyn kojomis“, – prisipažins Arvydas, šiandien erdviame keturių kambarių bute Druskininkuose gyvenantis tik su bendravardžiu 11-mečiu sūnumi.

Lietuvoje ir pasaulyje populiaraus magijos teatro „DiArchy“ vienas iš įkūrėjų neslepia nuoskaudos dėl iširusios santuokos: „Nebegyvename jau metus, labai ilgai užtruko formalumai. Dabar drąsiai galiu pasakyti, kad daugiau niekad nebevesiu ir nebedėsiu į pasą štampo.“

Žinomas 43-ejų metų vyras prisipažins vis dar jaučiantis kartėlį dėl subyrėjusios šeimos, bet neslėps, kad sprendimą sukti skirtingais keliais priėmė kaip tik jis. Kas išardė iki šiol tvirta laikytą iliuzionisto šeimą? Kodėl sėkmę karjeroje dovanojanti magija nepadėjo išsaugoti ilgus metus puoselėtų jausmų? Atviri atsakymai – šį pirmadienį 20.30 val. per TV3.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis