Seksualiausios vyrų profesijos. Moterų nuomonė

seksualiausią vyrišką profesiją balsavo tik moterys. Siekiant kuo objektyvesnių rezultatų, apklausos rengėjai apklausė ir paaugles gatvėje, ir močiutes kiemuose, ir venerinių ligų gydytojas. Štai koks nuotaikingas paveikslas gavosi.

Taip pat skaitykite:

- Horoskopas liepos mėnesiui: naujos pažintys ir slapti romanai
- Ką vyrų dovanojamos gėlės byloja apie jų seksualinius įpročius
-
Ką apie jį sako mėgiama sekso poza

1. Savininkas
Žinoma, kalbama ne apie apleistą sodo trobelę turintį vyruką, tačiau apie stambų verslininką, vadovą. Ir vadovauja jis ne kieno nors kito, o savo verslui. Moteris nelabai net net domina, kuo jis užsiima, nesvarbus ir amžius. Užsiminus apie šio tipo vyrus, moterys imdavo dūsaudavo, nervintis arba pravirkdavo...

2. Gero automobilio vairuotojas
Pageidautina, kad ta mašina jam ir priklausytų, bet ši sąlyga, pasirodo, nėra būtina. Tai, kad dažnai už vairo sėdinčiojo profesija – ne vairuotojas, respondenčių neglumino. Bobutės iš kiemo neslėpė, kad tokie tvarkingi vyrai – itin patrauklūs ir „verti grieko“, jaunesnio amžiaus moterims buvo svarbi ir mašinos markė. Brandesnės moterys domėjosi automobilių kaina. Kalbant apie kostiumus vilkinčius vairuotojus visoms moterims spindėjo akys.

Gamintojo nuotr.
3. Lektorius
Apklausiamoms moterims didžiausią įspūdį darė vyro gebėjimas garsiai ir gražiai kalbėti, valdyti minią. Jaunesnėms respondentėms, pasak jų, tik būtų įdomiau, jei lektorius kalbėtų suprantamai, brandesnės moterys domėjosi, ar lektorių galima pasikviesti į firmą, gal net namus, močiutėms labiausiai rūpėtų rimta tema – paskaita galėtų būti net apie politiką.

Shutterstock nuotr.
4. Gydytojas
Paprašius patikslinti specializaciją moterys gūžčiojo pečiais, prikąsdavo lūpą, tik vyresnio amžiaus močiūtės pageidavo visas ligas išmanančio gydytojo. Bet kokio amžiaus respondentės sutarė dėl vieno – tai nėra dantistas.

5. Treneris
Moterys, turėjusios progą mankštintis kartu su treneriu, pabrėžė ypatingą malonumą, kai treneris liesdamas moko judinti rankas, kojas. Pasak silpnosios lyties atstovių, užtenka tokiam vyrui paliesti, ir ji pasirengusi jam paklusti bei vykdyti viską, ką tik treneris lieps. Trenerio artumo nepatyrusios moterys sako, kad jas traukia stangrus ir raumeningas sportuojančiojo kūnas, taip pat jaudina jo valdingumas, demonstruojant pratimus.

Plaukuota krūtinė
Shutterstock nuotr.
6. Baikeris
Ir moterims visiškai nebuvo įdomu, kad baikeris – ne profesija. Odinius drabužius vilkintys vyrai ir riaumojantys jų „žirgeliai“ veda iš proto ne vieną. Tiesa, apklausiamos venerinių ligų gydytojos įtartinai šypsojosi, tačiau teigė, kad profesinė etika jiems draudžia išduoti pacientų paslaptis. 

DELFI / Šarūnas Mažeika
7. Klounas
Sunku patikėti, bet tikrai taip: vienas iš seksualiausių vyrų - šis cirko artistas. Tai sužinoję mokslininkai paaiškinimo ilgai neieškojo – čia jie įžvelgė ryšį tarp juoko ir lytinio pasitenkinimo.

Shutterstock nuotr.
8. Darbininkas
Tačiau moterys pabrėžė, kad jos turi omenyje švarų, nusipraususį ir kvepiantį darbininką. Moterų fantazijose – atkakliai kokiu nors darbo įrankiu mojuojantis, iki pusės apsinuoginęs ir saulėje įdegęs vyras.

Shutterstock nuotr.
9. Brokeris. Lakūnas. Oligarchas
Ar kokiai nors partijai atstovaujantis tarybos atstovas. Nors rezultatų vertintojai kraipė galvomis, faktas toks, kad šių keturių profesijų atstovams moterys nėra abejingos, net mano esant seksualiomis. Galima numanyti, kad labiausiai jaudina šių vyrų rankose esanti galia, gebėjimas kažką spręsti, lemti, organizuoti. Tai – vyriškos savybės, kurių moterys šiandien labai pasigenda.
Išmanusis telefonas
Išmanusis telefonas
Corbis


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis