Saulenė Chlevickaitė: gražioms moterims lengviau siekti karjeros

Kiekviena iš mūsų norime būti žavi, kiekviena ir galime tokia būti, juk grožis – tai ne liekna talija, o moteriškas švelnumas, šypsena ir pozityvumas. Šį kartą projekte „Žinomos moterys apie moteriškumą“ savo nuomone dalijasi atlikėja Saulenė Chlevickaitė.

Skaitomiausi savaitės tekstai:
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- Insulto požymiai – kaip padėti ir išgelbėti gyvybę
- Japoniška 13 dienų dieta - minus 12 kg. MENIU ir atsiliepimai
- 5 grožio kryptys ir moterys, kuriomis verta sekti ateinantį sezoną
- Pasninkas: 4 nesudėtingi receptai be mėsos

Su kuo Jums asocijuojasi moteriškumas, kokia Jums graži, moteriška moteris?

Moteriškumas man asocijuojasi su harmonija. Išmintinga, bet nesistengianti to pabrėžti, laisva, bet tuo pačiu ir santūri, mylinti, ne griaunanti, bet kurianti. Gražių moterų man be galo daug, bet man gražiausios mano šeimos moterys. Vienintelė likusi močiutė – Sofija, kuriai dabar aštuoniasdešimt septyneri metai, vis dar rūpinasi savo išvaizda ir rodo puikų pavyzdį, o iš Lietuvos moterų imponuoja Shorena Janiashvili, skleidžianti subtilų žavesį.

Grožis šiuolaikiniame pasaulyje tapo svarbiu įrankiu siekiant karjeros, ką manote Jūs, ar išties gražiai moteriai paprasčiau lipti karjeros laiptais?

Taip,  sutinki žmogų ir iš pradžių, net pats to nesuprasdamas, imi ir vertini išvaizdą. Bet lūpų spalva dar nieko nepasako, turbūt daugiau puošia šypsena, vidinė žmogaus šviesa. Gražioms moterims lengviau siekti karjeros ir tai, manau, yra logiška. Suprantu, kad darbe reikėtų dėmesį kreipti visų pirma į profesionalumą, tačiau visur vertinama ir išvaizda.

Dabar dieta tapusi tarsi moters prievole – žiniasklaidoje aidi patarimai, kaip sulieknėti per keletą dienų, kokių maisto produktų atsisakyti, kaip manote, kaip ši informacija veikia jaunas merginas?

Saulenė: Nereikia persistengti su dietomis. Kai merginos pernelyg sulieknėja, tai baugina. Apsileisti taip pat nereikia, reikia skirti laiko sau ir domėtis sveika gyvensena. „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis