Rimas Valeikis – apie ambicijų ir seksizmo žalą

Balandžio mėnesio „Moteris“ – net 272 psl.!

Kokia yra šiandienė vyriška mada? Ar vyrams reikia tik sekso? Ką apie stipriosios lyties atstovą sako barzda? Kur vyrus nuveda aistra azartiniams žaidimamas? Balandžio mėnesio „Moteris“* nardo po įvairialypį vyrų pasaulį.

Žurnalas "Moteris"

Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Bulvių daigai gali išgydyti astmą ir vėžį
- Šakočio pyragas, kokį ne gėda ir ant Velykų stalo padėti
- V. Baublienė: apie vidinę reviziją, privedančią iki ašarų
- Kada veidrodžiai gali sukelti rimtų bėdų
- Kopūstų dieta – plokščias pilvas per 14 dienų

• Rengdami šį numerį išsakėmė tiek komplimentų savo herojams vyrams, tiek būta susižavėjimo jų fotosesijomis šūksnių, kad virš redakcijos turėjo pakibti milžiniškas teigiamos energijos kamuolys. Dalis šių emocijų buvo susijusi ir su vienu šio numerio viršelio veidų. Prižadame – Jūsų laukia įžvalgus, įvairiapusis, ironiškas ir savikritiškas interviu su prieš 15-a metų seksualiausiu, o dabar Budos ramybę pasiekusiu dailininku Rimu Valeikiu.

Kodėl į kariuomenę šaukia tik vyrus; kodėl vyrai moterį vis dar laiko savo nuosavybe – šias ir daugelį kitų seksizmo apraiškų apmąsto Rimas Valeikis
Žurnalas "Moteris"

• Vyriška mada išgyvena aukso amžių. Ji – tai ne tik klasikinis kostiumas ir kelios jo variacijos sporto tema. Madai universalėjant, į vyrų spintas pamažu keliauja anksčiau vien moteriškais laikyti akcentai, audiniai, siluetas. O šio pavasario ir vasaros madų paisantis vyras renkasi tai, kuo jį vaikystėje rengdavo mama.

Šiuolaikinis miestietis savo vyriškumą atskleidžia laužydamas nusistovėjusias taisykles
Žurnalas "Moteris"

• Ne vienas vyras savąjį kostiumą atrado parduotuvėje „Suitsupply“. Vienas salono savininkų Gediminas Petrauskas džiaugiasi: „Mums pavyko įrodyti, kad kostiumas gali būti ne tik seno pikto buhalterio darbo drabužis, bet ir laisvalaikio apdaras.“

Gediminas Petrauskas su šeima dvejus metus gyveno Roterdame. Kai grįžo iš Olandijos ir prireikus kostiumo nerado nieko tinkama nei pagal stilių, nei pagal kainą, pasiryžo šią nišą užpildyti.
Žurnalas "Moteris"

• „Prisipažinsiu: rašydama šį straipsnį, turėjau slaptą norą, kad jį perskaitytų kuo daugiau vyrų – gal imtų auginti barzdą? Pabendravusi su barzdočiais, kardinaliai pakeičiau nuomonę apie šią vyrų įvaizdžio detalę“, – tvirtina straipsnio „Barzdaskučiai“ autorė žurnalistė Asta Lipštaitė.

Barzda apie vyrą pasako daugiau nei drabužiai ar šukuosena...
Žurnalas "Moteris"

• Ką vyrams reiškia seksas?

Seksas vyrams yra tarsi taškas ant „i“, patvirtinantis, kad viskas yra gerai
Žurnalas "Moteris"

• Daug pasaulio išmaišęs tenoras Edgaras Montvidas savo namais jau 15 metų vadina Londoną. Tiesa, prasitaria, kad norėtų pagyventi Niujorke, todėl nuosavą loftą prestižiniame Didžiosios Britanijos sostinės rajone įsirengė šio didmiesčio dvasia.

Edgaras Montvidas namus kuria pats
Žurnalas "Moteris"

Dar žurnale

• Ingrida ir Arvydas Saboniai nedalija interviu, nemėgsta viešumos. Iš Laisvės Radzevičienės ir Vytaro Radzevičiaus knygos „Arvydas Sabonis. 11 skyrių iš didžiausio lietuvio gyvenimo“ (leidykla „Obuolys“) parinkome tas ištraukas, kurios ryškiau nušviečia Ingridos ir Arvydo meilės istoriją.

„Gražiai jis mane mergino, atsargiai. Iki aštuoniolikos auginosi. Bučiuodavo į kaktą. Arvydas žodžiais nesimėto, užtruko, kol „myliu“ ištarė“, – pasakoja Ingrida Sabonienė
Žurnalas "Moteris"

• Pavasarį būkite ryškios, ženkite aukštai iškėlusios galvas – tarsi žingsniuotumėte aukštosios mados podiumu.

Šį pavasarį kasdienybę švęskite prabangiai
Žurnalas "Moteris"

...........................
* Skaitomiausias mėnesinis žurnalas

Malonaus skaitymo!

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis