Po daugiau nei 30 dūrių peiliu - gelbėtojo piršlybos

Po daugiau nei trisdešimties buvusio mylimojo paliktų dūrių Melissa Dohme tik per stebuklą liko gyva.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Edith Piaf: nesuskaičiuojami meilužiai, kaltinimas žmogžudyste, kvaišalų pinklės bei lemtingų katastrofų šleifas
- Stilistė A.Gilytė pataria, kada daug yra per daug
- Mano nuomonė: neleisiu sūnaus kariauti!
- Kokius simptomus sukelia gimdos mioma? Kaip ji gydoma?
- Lietiniai blynai su varške

Cameronas Hillas buvo vienas tų, kurie moteriai suteikė pirmąją pagalbą. Netrukus tarp judviejų užsimezgė romantiški jausmai, o neseniai Cameronas pasipiršo Melissai, rašo dailymail.co.uk.

Melissa Dohme lemtingo pasiūlymo sulaukė pirmadienį, gegužės 11 dieną, Floridos stadione „Tropicana Field“ vykusiose beisbolo varžybose tarp „Tampa Bay Rays“ ir „Yankees“. Jos keturiasdešimtmetis mylimasis Cameronas Hillas išbėgo į aikštelę ir įteikė jai beisbolo kamuolį, ant kurio buvo raudonai užrašyta „Ar tekėsi už manęs?“

23 metų Melissa Dohme nustebusi žiūrėjo, kaip Cameronas ateina prie jos, priklaupia ant vieno kelio vidury aikštės ir parodo rankose laikomą kamuolį. Nudžiugusi mergina ištarė „taip“, o žiūrovai tiesiog pašėlo.

Viskas prasidėjo nuo to, kad 2012 metų sausį C. Hillas atsiliepė į 911 skambutį, kai M. Dohme buvęs mylimasis Robertas Lee Burtonas jaunesnysis 32 kartus jai bedė į veidą ir kaklą. Nusikaltėlis 2013 metų spalį buvo pripažintas kaltu dėl mėginimo nužudyti ir nuteistas kalėjimo iki gyvos galvos bausme.

Melissos istorija primena tikrą stebuklą, nes ji liko gyva, nepaisant labai niūrių medikų prognozių, vėliau įsimylėjo po siaubingo užpuolimo jai padėti atvykusį greitosios pagalbos specialistą. Paskui jis sakė, kad kraujyje paplūdusios moters su durtinėmis žaizdomis rankose, veide ir galvoje, vaizdas buvo pats siaubingiausias per jo septyniolika metų trunkančią karjerą. Nors jis per kraują nematė nei merginos veido, nei šviesių jos plaukų, net nežinojo jos vardo, tačiau jau tada jį aplankė keistas jausmas, kad jis dar vieną dieną su ja pasimatys.

Mergina ligoninėje gulėjo tris savaites. Jos širdis buvo sustojusi keturis kartus, jai buvo kelis kartus perpiltas kraujas, ji patyrė insultą, kuris paveikė jos pusiausvyrą. Nukirstas nervas iš dalies paralyžiavo kairę jos veido pusę.

Nors medikai nežinojo, ar ji galės kada nors vaikščioti, šypsotis ir kalbėti, ji pasveiko ir paliko reabilitacijos kliniką savomis kojomis. Tada ji nusprendė susisiekti su visais, kurie prisidėjo prie jos išgelbėjimo ir papasakoti savo istoriją kitiems.

Su draugėmis grįžusi iš kelionės po Europą ji nusprendė tapti medicinos sesele. Tada ji buvo pakalbėjusi su visais, išskyrus ugniagesį-gelbėtoją iš Klievoterio stoties Nr. 47.

2012 metų spalį Melissa kalbėjo Klievoterio bažnyčioje, kur susitiko su dviem iš pirmąją pagalbą jai suteikusių žmonių. Vienas iš jų buvo Cameronas. Jie apsikabino, verkė ir apsikeitė numeriais. Melissa prisimena: „Aš jaučiausi keistai apsvaigusi. Tą jausmą man kėlė jis“.

Kai jie vėl susitiko, Cameronas ją tvirtai suspaudė glėbyje, o bendrauti sekėsi lengvai ir natūraliai. Vyras jautėsi pasimetęs, tačiau jaunos išgelbėtos merginos iš galvos išmesti jam nepavyko. Kartą jis pakvietė ją į miestą ir po pirmojo pasimatymo pora tapo neišskiriama. Melissa Cameroną vadina savo „pasaka“.

Nuotraukas galite pažiūrėti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis