PO 20 METŲ: ką šiandien veikia „SANTA BARBAROS“ aktoriai

Šį serialą žiūrėdavo visi ir trukdyti tuo metu buvo nevalia. Capwellų šeimos gyvenimo peripetijas visi aptarinėdavo ne tik prie vakarienės stalo, bet ir darbe.

Jei Masono, Cruzo, C.C. ar Edenos vardai jums kelia nostalgiškus prisiminimus, siūlome pažiūrėti kaip dabar atrodo mylimi „Santa Barbaros“ herojai ir kaip susiklostė jų gyvenimas.

Šeimos tėvas C.C. Capwellas (aktorius Jedas Allanas)

Vida Press

Šį herojų vaidino net keli aktoriai, tačiau ilgiausiai ir įsimintiniausiai - Jedas Allanas. Po „Santa Barbaros“, jis dar vaidino itin populiariame jaunimo televizijos seriale „Beverly Hills, 90210“ ir seriale apie ligoninės priimamąjį, kuriame baigė filmuotis 2006 metais. Šiuo metu aktoriui 81 metai ir jis mėgaujasi ramia pensija.

Vida Press

Maištininkas sūnus Masonas Capwell (aktorius Lane Davies)

Vida Press

Kol Masoną vaidino Lane Daviesas, jį buvo įsimylėjusios kone visos žiūrovės. Deja, po kelerių metų jis paliko serialą dėl nesutarimų su jo kūrėjais. Po to jis vaidino tokiuose Lietuvoje gerai žinomuose serialuose kaip „Trečias luitas už saulės“, „Vedęs ir turi vaikų“ ir daugelyje kitų. Taip pat sukūrė nedidelius vaidmenis filmuose. Taip pat pradėjo itin aktyvią teatro aktoriaus karjerą ir yra vaidinęs tikriausiai visose Šekspyro pjesėse. Dabar su žmona gyvena toli nuo Holivudo - Džordžijos valstijoje ir mėgaujasi teatro aktoriaus gyvenimu.

Vida Press

Gražuolė Kelly Capwell (aktorė Robin Wright)

Vida Press

Ilgaplaukę blondinę suvaidinusi Robin Wright tikriausiai šiandien geriausiai žinoma aktorė, šiuo metu vaidinanti vieną pagrindinių vaidmenų itin populiariame seriale „Kortų namelis“. Taip pat ji vienintelė yra daugiau filmų nei serialų aktorė.

Vida Press

Saldžioji porelė Cruzas Castillo ir Eden Capwell (aktoriai A Martinez ir Marcy Walker)

Vida Press

Jų meile ir ištikimybe vienas kitam žavėjosi visi. Realiame gyvenime aktorė Marcy Walker vyrus keitė kaip pirštines ir tik dabar pagaliau atrado laimę - nuo 1999 metų susituokusi su penktuoju vyru. Karjera jos taip pat nelepino. Po „Santa Barbaros“ ji suvaidino dar keliose muilo operose ir šiuo metu dirba su jaunimu krikščioniškame centre Šiaurės Karolinoje.

Vida Press

Gražuoliui A Martinezui sekėsi gerokai geriau. Jis iki šiol sėkmingas populiarių televizijos serialų aktorius. Beje, sklido gandai, kad „Kortų namelyje“ jis turėtų vaidinti savo „Santa Barbaros“ žmonos sesers meilužį.

Vida Press

Intrigantė Gina (aktorė Robin Mattson)

Vida Press

Po „Santa Barbaros“ šarminga aktorė ir toliau vaidina epizodinius vaidmenis populiariuose muilo operose.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis