Pirmoji pastoriaus žmona mielai įsileido į namus nėščią antrą mylimo vyro žmoną

Šešiasdešimtmetis pastorius vedė devyniolikos metų merginą, su kuria susipažino jai dar būnant vaiku, ir tam visiškai neprieštaravo jo dabartinė žmona.

Thomas Milleris iš Ohajo (JAV) turi dvi žmonas: 44 metų Belindą, ištekėjusią už pastoriaus prieš aštuonerius metus, ir devyniolikos Rebą Kerfootrubą, kurią vedė visai neseniai.

Trijulė stato naują namą, kuriame abi pastoriaus žmonos turės atskirus sparnus. Kiekviename jų bus numatyta vieta Rebos ir Thomo kūdikiui, mat devyniolikmetė laukiasi ir po kelių mėnesių gimdys.

Pastorius Milleris, anksčiau tarnavęs mafijai ir kalėjime atradęs dievą, eina dvasininko pareigas ir turi nuosavą bažnyčią Mansfildo mieste. Jis atvirai papasakojo apie savo neįprastą santuoką, mat norėtų sulaukti iš aplinkinių pritarimo poligamijai.

Vyras televizijai „Barcroft TV“ pasakojo, kad su žmona Belinda buvo aptarę poligamijos klausimą, tačiau niekaip negalėjo rasti moters, kuri būtų tinkama prisijungti prie jų šeimos. Pasak pastoriaus, iš ankstesnių santykių dešimt vaikų turinti Belinda ir buvo tas žmogus, kuris pasiūlė antros žmonos idėją.

Sutuoktiniai septynerius metus ieškojo tinkamos moters, kol pagaliau atsirado Reba. Į ją vyras atkreipė dėmesį, kai ji buvo dar vaikas. Po daugybės metų jis prisiminė tai, kaip pamatė ją pirmą kartą: „Man kažkas pasidarė, nes kai ji mane apkabino, norėjau ją laikyti savo glėbyje ir suvokiau, oho, man tikrai brangi ši moteris“.

Tas jausmas atvedė iki antros santuokos, o vėliau nėštumo, ir viskas vyko su Belindos palaiminimu.

„Norėjau turėti didesnę šeimą, – tikino ji „Barcroft TV“. – Namuose atsiradusi antra dama ne tik padarė mūsų šeimą pilna, tačiau ir man asmeniškai tai puikus dalykas, nes tarsi turiu šalia seserį. Thomas yra mano gyvenimo meilė, o Reba – mano gyvenimo palaiminimas, tad viskas puikiai veikia“.

Kaip teigia pastorius, jų sąjungą laiminga paverčia paprasčiausios taisyklės. „Visa situacija tinka mums visiems trims, – sakė vyras „Barcroft TV“. – Esu vienintelis, kuriam leidžiama turėti daugiau nei vieną partnerę ir abi mano žmonos tai supranta ir pripažįsta“.

Pasak Th. Millerio, abiems moterims patinka turėti „draugę“, į kurią gali atsiremti, tačiau neslepia, kad pasitaiko ir įtemptų momentų.
„Praeityje buvo ginčų, kartais pasitaiko pavydo blyksnių, tačiau mes viską išsprendžiame|, – tikina pastorius.

Kiekviena žmona šeimininko miegamajame praleidžia po tris naktis. Vyras tikina, kad ši situacija jį tenkina: „Seksualine prasme niekam neteikiu pirmenybės, laukiu, kada būsiu vienas su abejomis žmonomis“.
Vis dėlto, panašu, kad jaunoji žmona gerokai mažiau sužavėta tuo, kad jai tenka su kažkuo dalintis savo šešiasdešimtmečiu sutuoktiniu.

„Kartais šiek tiek liūdina tai, kad tenka juo dalintis su kita moterimi. Tačiau aš stengiuosi nepasiduoti pavydui, ir kai būna ne mano laikas su Thomu, tiesiog stengiuosi užsiimti draugų lankymu“.

Jauna moteris prisipažįsta, kad jos šeima nebuvo sužavėta, kai pirmą kartą išgirdo apie jos ketinimus ištekėti už pastoriaus Th. Millerio, tačiau bėgant laikui pakeitė savo požiūri ir dabar užsuka pasižiūrėti, kokia ji „laiminga“.

„Iš pradžių mano šeima manė, kad tai, ką mes darome, nėra teisinga. Jie nemanė, kad turėčiau būti su vyru, kuris yra jau vedęs“, – prisimena Reba.
Šeima netrukus sulauks pagausėjimo ir naujagimio rūpinimusi ketina dalintis visi trys. Vyresnioji pastoriaus žmona Belinda pasakoja: „Mes kartais pajuokaujame apie kūdikį, kur jis ar ji miegos. Mes turime du atskirus šeimininkų miegamuosius – tuo atveju, jeigu mamytei Rebai prireiks pertraukos, tada nakčiai kūdikį pasiims mamytė Belinda“.

Pastorius neslepia savo nusivylimo dėl to, kad jo kongregacija iki galo nepritaria jo santuokai. „Nepropaguoju poligamijos, tačiau jaučiu, kad tai labai krikščioniškas gyvenimo būdas. Neturiu problemų su homoseksualais, tačiau manau, kad tai, jog valstybė dabar pripažįsta jų santuokas, o mano antrosios ne – yra neteisinga, – samprotauja dviejų žmonų vyras. – Ketinu pamėginti kovoti su šiuo fanatiškumu – tai yra Amerika ir mano žmonos bei aš turime teisę gyventi bet kur, kur patinka, jeigu tik niekam nekenkiame“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis