Originaliai įamžintas muzikos žvaigždės Prince'o atminimas

Praėjus kiek daugiau nei metams po netikėtos muzikos legendos Prince'o mirties, vis dar netyla kalbos apie jo talentą. Siekiama įvairiais būdais įamžinti muzikanto atminimą. Metinių proga pasirodė jo buvusios žmonos atsiminimų knyga, o prieš keletą dienų kompanija „Pantone“ jo vardu pavadino vieną purpurinį atspalvį.

Spalvines sistemas kurianti korporacija „Pantone“ drauge su atlikėjo įgaliotiniais ilgai ieškojo tinkamo purpurinės spalvos atspalvio, kurį muzikos žvaigždė itin mėgo. Specialistai išanalizavo specialiai muzikantui sukurto purpurinio „Yamaha“ fortepijono spalvą. Šis instrumentas turėjo lydėti atlikėją numatytų gastrolių metu. Deja, netikėta mirtis praeitų metų balandį sustabdė muzikos žvaigždės kūrybinį kelią.

Vida Press

Naujasis atspalvis pavadintas „Love Symbol #2”. Iš tiesų pavadinime naudojamas tik originalus PRINCE simbolis, kurį muzikantas naudojo savo albumuose ir reklaminėje atributikoje. Giliai violetinis šaltas atspalvis simbolizuoja šio genialaus kūrėjo indėlį į muzikos, mados, meno ir kultūros istoriją.

Vida Press

Daugialypė PRINCE asmenybė paliko ryškų pėdsaką. Žvaigždė garsėjo ne tik tokiais pasauliniais hitais, kaip spalvą įkvėpusi daina „Purple rain“, bet ir originaliu įvaizdžiu, meniniais projektais, kita kūrybine veikla. Minėta daina įtraukta į originalų garso takelį ir 1984 metais buvo apdovanota „Oskaru“. Sukurtas atspalvis bus pristatomas „Purple One“ violetinių atspalvių spektre, tačiau originalus simbolis pavadinime išskirs ją iš kitų ir taip originaliai įamžins PRINCE atminimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis