Naujas „Moters“ numeris - šventinis!

Skaitomiausias mėnesinis žurnalas Lietuvoje „Moteris“ kviečia pasirengti šventėms.

* Aristokratiška vakaro apranga („Aristokratė“, nuotraukos – Agnės Gintalaitės, stilius – Justės Kubilinskaitės).

Rafinuotas siluetas, pastelinės spalvos, kailis ir prislopintas aukso spindesys kuria lengvą, šventišką atmosferą.
Žurnalas "Moteris"

* Prieš žengiant į pasakišką šventinį laikotarpį pravers makiažo paslaptys („Pasakiška“, Ana Treščina); kvapnių, praktiškų, originalių staigmenų Joms, Jiems bei mažiesiems idėjos („Trauka“, Monika Veisaitė; „Ponių laimė“, „Stiprioji pusė“, „Maži džiaugsmai“ – Justė Kubilinskaitė); patarimai, kaip elgtis, kad kalėdiniai siurprizai netaptų Trojos arkliais? („Trojos dovanos“, Natasha Kler); vyrų – žurnalisto Ryčio Zemkausko, skulptoriaus Isroildžono Baroti, plastinės chirurgijos gydytojo Renaldo Vaičiūno, verslininko Arūno Valinsko, dirigento Donato Katkaus – nuomonė apie dovanų pirkimą („Kalėdų lokomotyvas“, Virginija Majorovienė).

* Kokie bus 2014-ieji kiekvienam Zodiako ženklui? („Ką atneš Arklio metai?“, Astra Miro)

Metai bus kupini permainų ir netikėtumų, todėl geriausiai seksis tiems, kurie moka tvirtai laikyti gyvenimo vadeles savo rankose.
Žurnalas "Moteris"
* Jei 2014-aisiais ketinote tapti naujos mados – laikytis dietos be glitimo – sekėja, sužinokite, ar tikrai visiems verta vengti produktų be šio baltymo. („Sudie, bandelės!“, Virginija Rimkuvienė).

* Šventinė viešnagė dailininkės Sigutės Ach dirbtuvėse („Meno valtyje su Sigute Ach“, nuotraukos – Annos Stanevičienės, tekstas – Jolantos Vaitiekūnienės).

Sigutei Ach Kalėdos tęsiasi ilgiau nei kitiems: dirbtuves pačios kurtomis šviečiančiomis girliandomis ji papuošia gruodį, o nukabina tik per Jonines.
Žurnalas "Moteris"

* Netradicinė kelionė šaltuoju metų laiku – į šiaurę, pas baltuosius lokius („Meška šiaurėje“, Eglė Aukštakalnytė-Hansen).

Arktis – tai ne tik baltieji lokiai ir mažai pažįstamas rečiausių vandens bei sausumos gyvūnų pasaulis, bet ir ledo, sniego, vėjo suformuota architektūra, poliarinė diena, poliarinė naktis ir ten gyvenančių žmonių kultūra.
Žurnalas "Moteris"

* Nepakeliantiesiems šalčio siūlome Kalėdas sutikti ten, kur šilčiau ir netgi karšta, – Vokietijoje, Prancūzijoje ir Australijoje („Ilgiausios nakties laukiant“, Lina Neverbickienė, Vita Vilimaitė Lefebvre Delattre, Sandra Bernotaitė). Vargu ar daugelis ryšis sekti pasaulį dviračiu apkeliavusios ir itin ekstremalių fizinių, dvasinių išbandymų patyrusios Godos Čiplytės pėdomis, bet galbūt tai paskatins ruošti dviratę transporto priemonę vasarai, kad galėtumėte leistis į ilgesnę kelionę – pavyzdžiui, aplink Lietuvą („Išbandymas dviračiu“). Taip pat siūlome susipažinti su Bordo vyno tradicijomis („Peizažas su pilimi“, Ana Treščina).

* „Šokoladui neatsispiria net tie, kurie ištisas dienas gali apsieiti be saldumynų. O tie, kuriems diena be jų prarasta, trupučiu šokolado gardina net troškinį. Gal ir nepatikėsite, bet tai – skanu“, – sako žurnalistė ir fotografė Giedrė Barauskienė. („Šokoladas“)

Taip atrodys jūsų paruošti krepšeliai su karamele ir šokoladu, šokolado putėsiai su vaniliniu kremu ir spanguolėmis.
Žurnalas "Moteris"

* Aistė Misevičiūtė kviečia tobulų saldėsių keliauti į ne tik mados, bet ir konditerijos sostinę Paryžių („Saldūs vėjai iš Paryžiaus“).

* Šventinis žurnalo numeris atvers jums ir daugybės įdomių, savitų asmenybių pasaulį. Mūsų herojais sutiko būti modelis Margarita Švėgždaitė („Gailestinga širdis“, Aneta Anra), atvirai apie homoseksualumą pasakojantis žurnalistas Andrius Kunčina („Apie vestuves, meilę ir laimę“, Vilma Anusaitė).

Andrius Kunčina sako niekada nesigailėjo to, kad prieš 14 metų metė mėgstamą darbą televizijoje, susikrovė lagaminą, išlėkė į Prahą ir įsikraustė pas mylimą žmogų.
Žurnalas "Moteris"
Taip pat - smuiko virtuozas Zbignievas Levickis („Atominis Zbignievas Levickis, Virginija Majorovienė), Berlyne kurianti Julija Goyd („Mūzą atradusi Berlyne“, Lina Neverbickienė), literatūros kūrinius verčianti genetikė Aloyza Audra Lukšienė („Visada darau, ką noriu“, Virginija Majorovienė), britų kino pramonės jau įvertinta buvusi žurnalistė Neringa Medutytė („Posūkis“, Virginija Majorovienė,), sudėtingo likimo fotografas Vitas Luckus („Lietuviškas Tvin Pyksas“, Margarita Matulytė), verslininkės Jūratė Deveikienė, Daiva Gerulytė, Asta Šerkšnienė („Verslo menininkės“, Jolanta Miškinytė), autistais besirūpinančia režisiere Liubove Arkus („Kiti čia, šalia“, Rima Pikelienė).
„Negaliu savęs adekvačiai vertinti. Šiame gyvenime esu smuikininkas“, tvirtina Zbignievas Levickis.
Žurnalas "Moteris"

Ir, kaip sakoma, liko desertas. Šįkart tai – fotografo Lino Masioko ir mados redaktorės Mildos Sabockytės fotosesija „Arčiau odos“ apatinių bei papuošalų tema.

Žurnalas "Moteris"

Įsitikinkite patys!

Gražių švenčių!

Žurnalas "Moteris"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis