Naujas įvaizdis Rūtai Lukoševičiūtei atvėrė kelius į mados pasaulį

Neseniai įvaizdį pakeitusi ir ilgaplauke virtusi atlikėja, TV prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė tapo „Inspired by Selina“ kolekcijos veidu.

Tampsiaplaukė vilioklė R. Lukoševičiūtė ne tik demonstravo kolekciją, bet ir dainavo savo kūrybos bei Tina Turner dainas, scenoje vaikščiojant kitiems modeliams, tarp kurių buvo ir žinoma šokėja Viktorija Engelgardt-Bajor.

Organizatorių nuotr.

Į „Inspired by Selina“ kolekcijos pristatymo vakarą atvyko Asta Jonušienė, Violeta Malevska, Kristina Tarasevičiūtė, Nerijus Kalinauskas su žmona Violeta, Laima Lavastė ir kiti žinomi vilniečiai.

Organizatorių nuotr.

„Prekinio ženklo pavadinimą įkvėpė mano dukrelė Selina, kuri yra visada šalia, ir kuri nori puoštis, kaip ir jos mamytė”, – po kolekcijos pristatymo sakė kūrėja Gintarė Belous. Renginio metu buvo pristatyti laisvalaikiui skirti trikotažiniai komplektai bei stilingos tunikos, suknelės, kurios prisegamų gėlių motyvų aksesuarų dėka, lengvai tampa vakarėliui skirtais puošniais drabužiais.

Organizatorių nuotr.

„Neslėpsiu, pastaruoju metu sulaukiu turbūt daugiausiai komplimentų per visą savo gyvenimą, – po kolekcijos demonstravimo sakė R. Lukoševičiūtė, prisipažinusi iki šiol sutrinkanti, kai nejučia miesto vitrinose išvysta savo atvaizdą. – Vis dar negaliu patikėti, kad ta ilgaplaukė juodaplaukė, tai – aš!”. Žinomai moteriai ženkliai įvaizdį pakeitusios grožio studijos „T.A.D.A.“ meistrų komanda kūrė makiažą ir šukuosenas visiems kolekciją demonstravusiems modeliams. Vakaro viešnioms šios studijos įkūrėja Jūratė Tručilauskienė pasakojo, kaip iš trumpaplaukės virsti ilgaplauke grožio salone praleidžiant ne ilgiau kaip valandą.

Organizatorių nuotr.

Vakaro staigmena tapo „Kaukių akademijos“ aktorių Gintarės Čepukonytės ir Martyno Vaidoto pasaulinės juoko dienos proga parengtas improvizacinis šou. Aktoriai ne tik pasakojo, kaip gyvenimiškose situacijose žongliruoti kaukėmis, bet ir įsikūnijo į 2020 m. Europos sportinių šokių čempionato nugalėtojų porą bei sušoko choreografinę kompoziciją „Žuvėdra ir kiras audroje“.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio foto

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis