Mylimo vyro tragediją išgyvenanti Agnė: gyviems kapų nėra

Apie Agnę Petravičienę Lietuva sužinojo tuo pat metu, kaip ir apie Radžį. TV projekte „Kelias į žvaigždes“ sudalyvavusi porelė šovė į pramogų verslo aukštumas. O Agnės dainos skambėjo populiariausiųjų topuose.

Tačiau prieš keletą metų Agnė staiga pasirinko visai kitą kelią ir filmavimuose pasirodydavo tik išskirtinėmis progomis. Atlikėja visuomet labai slėpė asmeninį savo gyvenimą. Tuomet, kai dalyvavo LNK projektuose, sakė turinti gerą vyrą ir sūnų.

Tačiau prieš keletą metų Lietuva sužinojo: Agnės šeima iširo! O paskui pasklido gandai, kad netrukus po pirmosios santuokos griūties, Agnė slapta ištekėjo už žinomo Alytaus verslininko bei politiko Dainiaus Miglino.

Sukūrusi antrąją šeimą, Agnė koncertavo dar mažiau. Paskatinta naujojo vyro, pasuko į politiką, planavo dalyvauti rinkimuose į Alytaus savivaldą.

Tačiau kad ir kokia būtų griežta bei kategoriška, Agnė neslėpė, jog sutikusi didžiąją meilę yra labai laiminga ir mylima.

Deja, naujuoju savo gyvenimu Agnė džiaugėsi trumpai. Po baisios nelaimės jos kasdienybė virto tragedija... 41 metų Agnės vyras patyrė insultą. Nuo to laiko Agnė gyvena košmare. „Gyviems kapų nėra“, - LNK laidos „KK2 penktadienio“ vedėjams atsakė Agnė, paklausta, kaip išgyveno mylimo vyro tragediją.

Atviras ir skausmingas garsios moters pasakojimas - šį penktadienio vakarą 19.30 tik per LNK laidoje „KK2 Penktadienis“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis