Moterys kalba. B. Tiškevič: džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę

Šis monologas priklauso judėjimui „Moterys kalba“.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Jų geriausi rankų kremai: kaip rankas puoselėja žinomos
- Dizainerė V. Jakučinskaitė pakvietė į įspūdingas vestuves: tokio šou dar nebuvo
- Savaitės horoskopas: laukia banguojantis laikas
- Ar bičiuliška draugystė tarp vyro ir moters – ilgam?
- Užkepti koldūnai

Aš kartais tiesiog sėdžiu ir džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę, nes regiu, kaip vargsta tos, kurios turi bent šiek tiek didesnes. 

Aš vis dar galiu sau leisti prabangą, kai užtikrintus 100 proc. asmenukės užima mano veidas, tuo tarpu tos su didesne krūtine, dažnai tenkinasi vos 15 proc. veidui, o kartais ir mažiau, o kartais išvis, krūtinė užgrobia viską ir veidui nelieka nieko.

Manau, kad didžiausias pavojus kyla, kai krūtinė yra didesnė už žmogaus smegenis, tada ji užima dominuojančią poziciją ir kažkokia viena mintele jos nesuvaldysi. Kartais ji gali imti ir reikalauti autonomijos. Tapti jūsų Vatikanu ar bent jau Užupio respublika.

Ji gali užsimanyti lipti ant scenos - dar baisiau - ji gali užsimanyti dainuoti ir reikalauti savo teisių į tai. Ji gali jus įvelti į labai abejotinos reputacijos filmus, visokius autoservisų tepaluotoms sienoms skirtus kalendorius, žurnalus, nugulančius “fūrų” salonuose. Ji eis visur, kur tik ją įleis, kad tik taptų matoma. 

Ji tikrai norės savarankiškai dirbti ir užsidirbti, nes ji manosi turinti tam teisę. Kaip tenka pastebėti iš šono, ką tos didesnės krūtinės išdarinėja su savo savininkėmis - krūtinę suvaldyti tikrai nėra lengva.

Krūtinė nori būti pastebėta, ji trokšta dėmesio. Ji visada konkuruos su jūsų veidu, žiniomis, gebėjimais, idėjomis ir, jeigu jai jau bus pavykę užlipti ant scenos ir sudainuoti kelis kūrinius, ji jau bus patekusi į autoserviso kalendorių, kokį “s” filmą arba bent jau žurnaliuką, -  nenoriu jūsų liūdinti, bet, tikriausiai, krūtinė jau laimėjo. Ji laimėjo jūsų gyvenimą, nuo šiol jūs gyvenate krūtinei.

Beata

MOTERYS KALBA
https://www.facebook.com/pages/Moterys-kalba/1415403208763740

Ateikite į susitikimą su mumis birželio 5 d. 20 val. restorane „Lijo“, Gargždai.

Organizatorių archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis