Mažoji princesė Charlotte – tikra vaikiškos mados diktatorė

Britų karališkoji šeima visada sulaukia daug dėmesio ir simpatijų. Gimus Kembridžo hercogo Williamo ir hercogienės Kate vaikams spaudos fotografai taip ir taiko savo objektyvus į kilmingąsias atžalas.

Vis dėlto daugiausiai mažojo princo George‘o ir princesės Charlotte nuotraukų padaro jų mama. Ir šis jos pomėgis ženkliai prisideda prie Didžiosios Britanijos ekonomikos augimo.

AP / Scanpix

Ne paslaptis, kad britai dievina ir didžiuojasi savo karališkąja šeima. Tad ir kiekvieną naujieną ar nuotrauką praryja lyg gardų pyrago kąsnelį. Negana to, jaunoji monarchijos karta daugeliui tautiečių yra tikras pavyzdys ir įkvėpimo šaltinis. Vos Kate pasirodo viešumoje, jau kitą dieną detaliai aptariama jos apranga ir minios bričių skuba ieškoti to paties prekinio ženklo suknelių, puspalčių ar kitų įvaizdžio elementų.

Vida Press

Tačiau šiuo metu būsimo karaliaus žmonos įvaizdį nustelbė jų atžalų apranga, kuria kruopščiai rūpinasi pati Kate. Negana to, hercogienė pajuto tikrą aistrą fotografijai. Išties – niekas taip gražiai neįamžina savo vaikų kaip mylinčios mamos.

Vida Press

Tad kilmingieji tėvai atsisakė fotografų paslaugų, o daugelį svarbių ir reikšmingų šeimos akimirkų su malonumu fiksuoja pati hercogienė. Šis moters pomėgis buvo pripažintas ir įvertintas prestižinės britų karališkosios fotografų sąjungos, kuri pasiūlė moteriai narystę šioje ganėtinai uždaroje organizacijoje.

Vida Press

Kembridžo hercogienė paleidžia fotoaparatą ir leidžiasi fotografuojama kitų tik oficialių pasirodymų metu. Tačiau Kate nuotraukos ne tik gražios pažiūrėti. Ekonomikos analitikai pastebėjo, kad būsimo karaliaus žmona ženkliai prisideda prie britų prekių ženklų pardavimų skatinimo. Mat daugelis šios šalies mamyčių mielai rengia savo vaikus tokiais pat drabužėliais kaip mažojo princo ar princesės. Tad nejučia jauniausieji karališkosios šeimos nariai tapo vaikiškų mados ženklų reklaminiais veidais ir ambasadoriais.

Vida Press

Be to, Kate atsakingai elgiasi su finansais ir stengiasi pernelyg neišlaidauti vaikiškiems drabužiams. Daugelis jos atžalų drabužėlių yra gana paprasti ir įperkami eiliniams šalies piliečiams.

Vida Press

Be to, internetines parduotuves užplūsta ir pigios analogiškų modelių kopijos. Tai itin džiugina šios šalies mamytes, kurios mielai atveria savo pinigines ir su nekantrumu laukia kiekvienos naujos Kate ir Williamo vaikų nuotraukos. Daugelis britų leidinių bei portalų turi specialias, karališkajai šeimai ir jos gyvenimo kronikai skirtas skiltis. Tad sekti naujienas yra labai paprasta.

Vida Press

Kalbant apie vaikiškos aprangos stilių, Kate linkusi rinktis klasikinius, neretai retro elementais paįvairintus modelius. Natūralios medžiagos, aukšta kokybė, subtilūs spalviniai deriniai atskleidžia puikų hercogienės skonį. Tuo tarpu britai, masiškai kopijuodami karališkosios šeimos narių įvaizdžius, reikšmingai papildo savo šalies biudžetą.

Vida Press
Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis