Mados žinovai dalijo idėjas, kaip puošti Kalėdų eglutes

Trečiadienio popietę prekybos centre „Europa“ išdygo stilingų kalėdinių eglučių miškas. Mados žinovai pasinėrė į visuomeninės organizacijos "Gelbėkit vaikus" kūrybinę labdaros iniciatyvą: žarstė eglučių puošybos idėjas.

Rankinių ir aksesuarų dizainerė Aušra Žvirblienė-Haglund bei salono „Boho Chic“ savininkas Saulius Ivanauskas sukūrė baltos žiemiškos eglutės viziją. Kalėdinį medelį jie papuošė vąšeliu nertomis snaigėmis.

Aušra Haglund ir Saulius Ivanauskas
Aušra Haglund ir Saulius Ivanauskas
DELFI / Tomas Vinickas

Knygos „Virtuvės mitų griovėjai“ bendraautorius Alfas Ivanauskas plėtojo kulinarinę temą. Ant jo puoštos eglutės nusėdo raudonais kaspinėliais perrištos taurės, šakutės ir konservų dėžutėse bei piltuvėliuose įsitaisę delikatesai.

DELFI / Tomas Vinickas

Valgomais žaisliukais puoštų kalėdinių eglučių būta ir daugiau. Dizaineris Seržas Gandžiumianas savo eglutę papuošė spalvingais saldainiais, o viršūnę vainikavo masyvia auksine žvaigžde. Kad šventinis medelis skleistų žiemišką nuotaiką, nupurškė jį dirbtiniu sniegu. Žinoma, neatsiejama eglutės puošmena buvo ir spalvinga kalėdinių švieselių girlianda.

Seržas Gandžumianas
Seržas Gandžumianas
DELFI / Tomas Vinickas

Kūrėjų duetas „Kristi Andress“ Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenko liko ištikimi savo kūrybai, jie eglutę nusagstė savito braižo gėlėmis iš lengvų audinių.

Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenko
Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenko
DELFI / Tomas Vinickas

Dizainerė Julija Janus ieškojo originalių puošmenų, šias pagamino iš laikraščių juostelių. Spausdintais tekstais aprašinėtos širdelės ir raudonos spanguolės kalėdinei eglutei suteikė jaukumo.

Julia Janus
Julia Janus
DELFI / Tomas Vinickas

Renginyje taip pat dalyvavo stilistai Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė, dizainerės Viktorija Jakučinskaitė, Rūta Kiškytė ir kiti svečiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis