M. Douglas – atvirai apie santykius su Catherine Zeta-Jones

Garsus aktorius Michaelis Douglasas nedažnai lepina žiūrovus savo vizitais į TV studiją, tačiau neseniai 70-metis „Oskaro“ laimėtojas svečiavosi Ellen DeGeneres laidoje ir papasakojo tai, ko iš jo seniai buvo laukta.

Geriausi savaitės tekstai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- 5 pavasariški drabužių deriniai pagal madingiausias sezono kryptis
- Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai
- Agatha Christie ir jos didžioji gyvenimo meilė gerokai jaunesniam vyrui
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo

- Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)

Douglasas pirmąkart papasakojo, kaip jam ir jo žmonai aktorei Catherine Zeta-Jones pavyko išsaugoti santuoką.

2015
Vida Press

„Jei jūs abu esate pasirengę dirbti su savo santykiais, jūs žinote, ką reikia daryti. Bet kas gali atsidurti akligatvyje. Tiesa, mums buvo kiek sunkiau įveikti sunkumus, nes esame vieši žmonės, ir į mus, ypač, kai išgyvenome nelengvą laiką, buvo atkreiptas didelis dėmesys, kurio visai nereikėjo. Tačiau šiaip ar taip, šiandien mes esame kartu, ir mūsų meilė – stipri kaip niekada“, - geromis naujienomis dalijosi aktorius.

Vida Press

2013 metų gegužę pora paskelbė nutarę šiek tiek pailsėti vienas nuo kito, padaryti pertrauką. Paskutiniai metai jiems buvo itin sunkūs: Michaelis Douglasas kovojo su gerklės vėžiu, jo vyresnysis sūnus Cameronas dėl prekybos narkotikais pateko į kalėjimą, Catherine gydėsi klinikoje – dėl bipolinio sutrikimo...

Vida Press

Visos šios negandos nepraėjo be pėdsakų – galop Catherine ir Michaelis suprato, kad jiems geriau pagyventi atskirai. Tačiau jau po pusmečio – dideliam jų gerbėjų džiaugsmui – laikas nuo laiko juos vėl buvo galima pamatyti kartu. Ir štai pagaliau aktorius oficialiai praneša: jie su Catherine sugebėjo įveikti sunkumus.

Vida Press

„Aš taip pat noriu padėkoti tavo komandai, Ellen, - prisipažino laidoje Michaelis. - Jie man priminė, kiek metų aš esu vedęs. Pasirodo, šiemet jau bus 15 metų!“

Vida Press

Aktoriai susipažino 1999 metais kino festivalyje. Meilė įsiplieskė beregint ir jai nesutrukdė nė 25 metų amžiaus skirtumas, nė faktas, kad iki sutikdamas Catherine Michaelis buvo vedęs Diandrą Luker. Praėjus vos metams jie atšoko vestuves. Šiandien jie augina du vaikus: Dilanui – 14 metų, dukrai Carys – 11.

Vida Press
Vida Press

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis