Laimės mokytojas Dmitrijus Trockis: jei būsite neištikimas žmonai, niekuomet neturėsite pinigų

Žinomas lektorius atskleidžia konkretų laimės receptą.

„Esu konsultavęs daug oligarchų, labai turtingų žmonų, kai kurie jų yra ir „Forbes“ sąraše ir visiems sakiau tą patį: jei norite, kad jūsų verslas klestėtų dėkokite tai moteriai, kuri yra šalia jūsų. Pinigus atneša moteriška energija. Esate neištikimas žmonai, tuomet labai suabejočiau jūsų verslo sėkme“, – tai vienas chirologo, lektoriaus, laimės mokytojo Dmitrijaus Trockio patarimas.

LNK

Žinomas lektorius atskleis ir konkretų laimės receptą. „Jei manote, kad jūsų likimas nulemtas iš anksto, pasakysiu, kad taip nėra, galite jį keisti, aš tai įrodžiau ištyrinėjęs daugiau nei 20 tūkst. delnų linijų. Kai savo tėvo delne pamačiau ženklą, reiškiantį mirtį, pasakiau: atleisk man, tėti, aš myliu tave. Galite tikėti arba ne, bet įvyko stebuklas, jis pasveiko“.

Šį ketvirtadienio vakarą 19.30 laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK išgirsite ne vieną žinomo žmogaus išpažintį, kur dingo jo laimė, arba kur jis ją rado. Pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionas Andrius Kandelis po trijų skyrybų, automobilio avarijos ir kaltinimų vagyste prisipažins, kad, ieškodamas išeities, atrado tikėjimą.

LNK

Darius Balčiūnas patvirtina Dmitrijaus žodžius: „Jei ne mano žmona, galbūt neturėčiau nei sėkmingo verslo, nei populiarumo. Priklausau vienam verslininkų klubui, kurio pusė narių vyrų išsiskyrę ir nė vienam jų tai neišėjo į gerą. Jaunos gražuolės pakeitę žmonas neatnešė laimės“, - sako Darius.

Kokias dar pagrindines taisykles išvardins Dmitrijus Trockis, kurių reikia laikytis, jei norite pakeisti savo gyvenimą ir būti laimingi, šį ketvirtadienio vakarą laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis